Deze nieuwe haartruc voor krullen genaamd ‘plopping’ is ALLES

Plopping is hét nieuwe ding. En dat is logisch ook. Zonder ook maar één stylingtool te gebruiken kun je natuurlijke glanzende krullen krijgen. Rechtstreeks uit de douche. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn?

Iedere vrouw die slag of krullen in haar haren heeft, kent de enorm frustrerende pluis die daarbij komt kijken als je je haren natuurlijk laat opdrogen. Maar met deze plopping techniek ga je juist de pluis tegen en hoef je niet meer je haren te drogen met een föhn of te bewerken met stylingtools. En zoals je kunt begrijpen wordt je haar natuurlijk gezonder als je niet meer iedere dag de hitte erop zet.

Hoe het werkt? Het gaat om de techniek waarmee je de handdoek om je hoofd bindt. Haarmerk Boucléme heeft zelfs een speciale handdoek gelanceerd maar je kunt ook een andere doek gebruiken. Dan loop je als volgt de volgende stappen door:

 1. Was je haar zoals je gewend bent
 2. Gebruik een texture product op je krullende haar na het wassen of een ander product waarmee jij je krullen normaal gesproken in bedwang probeert te houden
 3. Pak daarna een katoenen (het liefst 100%) doek, leg je haar erop, klap het doek in de lengte terug naar achter, rol de zijkanten op en bind die achterop vast op je hoofd.
 4. Nu is het afwachten tot je krullen droog zijn. Daarna kun je de doek losmaken en je zult zien wat een prachtige krullen je hebt.
 5. Ingewikkeld verhaal? Gelukkig is er ook nog een korte video:

  Hallo prachtige krullen!

  Reageer op artikel:
  Deze nieuwe haartruc voor krullen genaamd ‘plopping’ is ALLES
  Sluiten