Magie voor je huid: heb je al eens gehoord van plum olie (Chrissy Teigen zweert erbij)

Wil je een gezonde, glanzende huid? Dan kan je Chrissy Teigen haar wondermiddel proberen. Ze zweert hierbij en raad het echt te sterk aan. We hebben het hier over plum olie. Wij hadden er nog nooit over gehoord, maar natuurlijk gingen we voor je op onderzoek uit.

Dit is alles wat wij te weten zijn gekomen over dit wondermiddeltje.

Plum olie

Plum olie ook wel bekend als Pruimenpit olie, wordt verkregen uit de korrels van de pruimvrucht. Pruimenpit olie is zeer rijk aan antioxidanten, onverzadigde vetzuren en vitamine E. Deze olie is geschikt voor de vochtarme huid, de zeer droge tot eczeem huid, de 30+ huid en ook de huid met acne.

Chrissy Teigen zegt dat dit hét geheim is voor een gladde, gezonde huid. “I thought she was giving me a sample of something her friend made, but it turns out it’s real and for sale,” zei Chrissy. Ze vertelt ook dat ze het elke dag gebruikt en niet meer zonder zou kunnen.

“I wanted to share it because it changed me,” zei Teigen. “It’s holy. It is amazing.”

Als je haar huid bekijkt kunnen wij wel geloven dat deze olie magische is voor je huid.

Dit is het magische olie die Chissy gebruikt: Le Punier, Plum Beauty Oil 30ml. Er hangt een klein prijskaartje aan, maar het is het zeker waard – daarnaast kan je altijd opzoek gaan naar goedkopere varianten.

Alle voordelen van plum olie

1. UV Sunscreen booster

Plum olie beschermt je huid natuurlijk tegen het effect dat UV-licht heeft op je huid. We weten nu waarschijnlijk allemaal dat SPF cruciaal is voor je huid en dat je het eigenlijk elke dag zou moeten gebruiken. Met deze olie zit je goed.

2. Plum olie verheldert je huid

Dit is getest in meerdere onderzoeken en blijkt écht waar.

3. Beschermt tegen vrije radicalen

De plum olie bestaat uit een samenstelling van verschillende sterke antioxidanten. Deze beschermen je huid erg goed tegen vrije radicalen.

4. Heelt en hydrateert je huid

De olie bevat veel vitamine E en A. Deze zijn echt heel belangrijk voor de gezondheid van je huid. Daarnaast geven ze een boost aan het hydratatie-level van je huid.

Lees ook: Alles wat je moet weten over het verwijderen van make-up (en wat je vooral niet moet doen)

Reageer op artikel:
Magie voor je huid: heb je al eens gehoord van plum olie (Chrissy Teigen zweert erbij)
Sluiten