Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 apr 2017

Speciaal voor de catlover: er worden poezenknuffelaars gezocht

Zie jij jezelf over dertig jaar samen wonen met minimaal dertig katten? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Het dierenasiel in Oostende zoekt namelijk nu poezenknuffelaars die vrijwillig met de katten komen knuffelen om er echte mensenvriendjes van te maken. En dat is net zo schattig als dat het klinkt.

Klinkt de definitie van hemel van jou ongeveer zo: een ruimte vol met katten waarmee jij eindeloos mag knuffelen en spelen? Dan ben je aan het juiste adres bij dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust. Hier komen op jaarbasis zo’n 550 katten binnen, allemaal op zoek naar een nieuw baasje. En hiervoor worden poezenknuffelaars gezocht.

It’s so fluffy

Jouw taak als vrijwillig kattenknuffelaar is het socialiseren van de beestjes om hun kans op een plekje in een warm gezin groter te maken. De katten die van knuffelen houden worden namelijk veel sneller geadopteerd dan de schuwe en bange katten. Spaar daarom karmapunten terwijl jij je begeeft tussen een enorm aantal aan spinnende, zachte schatjes die op zoek zijn naar een beetje liefde.

Knuffel skills

Wat moet je kunnen om in aanmerking te komen voor deze dreamjob? Simpel: je moet mega goed kunnen knuffelen en met katten om kunnen gaan. Doorgaans zijn de katten die je gaat knuffelen namelijk wat schuw en aan jou de taak om dit beestje langzaamaan aan mensen te laten wennen.

Zie jij dit wel zitten? Misschien ben jij Ć©Ć©n van de vijf gelukkigen die deze wahallah mogen betreden.

Hier kan je trouwens ook perfect katten knuffelen: Crazy cat ladies opgelet! Er bestaat een Katteneiland in Japan met meer katten dan mensen

Reageer op artikel:
Speciaal voor de catlover: er worden poezenknuffelaars gezocht
Sluiten