Renée
Renée | LinkedIn Life 29 jan 2019

Zoek niet langer op Netflix naar de perfecte film want de thriller Polar is NU te zien

Je hoeft niet langer een uur op Netflix te zoeken wat je samen met je vriendinnen of vriend wil kijken. De keuze is vanavond namelijk snel gemaakt, want de thriller Polar kun je nú zien. En dat wil je, want niet alleen Vanessa Hudgens speelt erin, maar ook de Deense filmgod Mads Mikkelsen.

Polar is alles wat je wil zien en meer als je klaar bent met de romantische komedies en voorspelbare horrorfilms. De nieuwste Netflix thriller verdient een plekje bovenaan je nog te kijken-lijstje.

Waar gaat de Netflix film Polar over?

De Netflix film Polar gaat over een huurmoordenaar (gespeeld door Mads) die inmiddels met pensioen is. Hij heeft een schattig buurmeisje (Vanessa) dat ook een belangrijke rol gaat spelen.

Zijn baas heeft lak aan de huurmoordenaars pensioen. De regeling is namelijk dat het geld van de moordenaar rechtstreeks op zijn bankrekening komt te staan indien hij komt te overlijden.

We hoeven je daarom niet te vertellen dat de baas een heksenjacht opent om de moordenaar van kant te maken. De ironie. Om het extra pijnlijk te maken wordt het buurmeisje er óók nog bij betrokken. Bekijk de trailer hier:

Dit wil je zien, toch? Klik hier om naar de film te gaan.

7 x de engste thriller series van Netflix om dit weekend nog te gaan bingewatchen

Reageer op artikel:
Zoek niet langer op Netflix naar de perfecte film want de thriller Polar is NU te zien
Sluiten