Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 feb 2018

Whut?! Is Pommeline nu met Kleurplaat Fabrizio samen?!

Temptation sterren Pommeline en Merijn kondigden deze week aan dat de liefde tussen hen voorbij is. En sinds het Instagram bericht dat ze de wereld in slingerden, hebben we druk gespeculeerd over de reden van de breuk.

Want ‘Pommeline was even de weg kwijt’, was dat een eufemistische zin om te zeggen dat ze is vreemd gegaan? En met wie dan?

We kregen steeds meer het vermoeden dat Pommetje het wel erg gezellig heeft met Kleurplaat Fabrizio. Ze werken immers samen in zijn tattooshop. Bovendien houden ze allebei wel van verleidingen natuurlijk.

En nu lijkt ons vermoeden bevestigd. Want de plastisch chirurg van Pom is een beetje loslippig geweest (foei, mag natuurijk niet, je beroepsgeheim schenden, maar toch wel lekker voor ons).

Pommeline en Merijn uit elkaar vanwege Fabrizio

Diane Gabriels zoals de chirurg heet, heeft namelijk een vlog en daarin doet ze uitspraken over Pommeline en Fabrizio. In de vlog is niemand minder dan Pommeline zélf te gast. En Pommeline bevestigt dat ze verliefd is geworden op iemand anders.

Helaas is de vlog inmiddels weer offline gehaald en staat er nu een andere versie online. Verdacht hoor.

Zie hier de nieuwe versie van de vlog:

Pommeline en Fabrizio

Pommetje ontkent inmiddels alles. Ze heeft tegen Het Laatste Nieuws gezegd dat ze geen nieuwe vriend heeft. Maar goed, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat er niets is gebeurd met haar baas Fabrizio.

Plastisch chirurg Diane Gabriels blijft echter volhouden tegenover de Belgische media dat Pommeline een crush heeft op Fabrizio.

En dan nog iets. Een vriendin van Pommeline (mooie vriendin), zegt gewoon dat Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio. ’Vandaar de breuk met Merijn.’

Het lijkt ons sterk als er niets is gebeurd tussen Pommeline en Fabrizio. Anyway, wordt vervolgd.

Reageer op artikel:
Whut?! Is Pommeline nu met Kleurplaat Fabrizio samen?!
Sluiten