Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 mrt 2018

8 keiharde bewijzen dat Pommeline en Fabrizio een relatie hebben

Niet alleen het huidige seizoen van Temptation Island levert de nodige gespreksstof op, ook de deelnemers van het vorige seizoen kunnen er wat van. Neem Pommeline en Fabrizio, bijvoorbeeld. Je kunt niet meer om het bewijs heen: deze twee hebben een relatie.

Pommeline en Fabrizio zorgen er in ieder geval voor dat de geruchtenmolen overuren draait. Het werd extreem ingewikkeld toen Pom’s relatie met Merijn over ging, maar nu weten we waarom. Ze heeft haar ogen laten vallen op haar baas, Fabrizio.

Hebben Pommeline en Fabrizio een relatie?

Grote kans dat de Pommeline en Fabrizio voorlopig niet bevestigen dat ze inderdaad een setje zijn. Maar hé, de relatie met Merijn is niet voor niets voorbij en in welke baas-werknemer relatie worden er romantische cadeaus uitgewisseld? Precies.

Merijn is boos

Merijn heeft geen goed woord over voor kleurplaat Fabrizio en als je de volgende beelden ziet snap je wel waarom. Welke baas gaat met zijn werknemer boodschappen doen? Of een ring cadeau geven? Pom en Fabrizio doen niet héél erg hun best om onder de radar te blijven…

De bewijzen

Zit je er klaar voor? De volgende acht beelden liegen er in ieder geval niet om. Wie nu durft te beweren dat er niets speelt heeft goede argumenten nodig.

1. Fabrizio krijgt een leren jack cadeau

pommeline en fabrizio

2. Pom krijgt óók cadeautjes (en tatoeages)

3. Ze maken samen de clubs onveilig

4. … waar ze samen naartoe gaan

pommeline en fabrizio

5. Pom showt maar al te graag haar gekregen ringetje

pommeline en fabrizio 3

6. En dat ze met haar baas ehhhh vriend de auto wast

pommeline en fabrizio 4

7. Na een avond hard werken (…) ben je natuurlijk uitgehongerd en doe je boodschappen. Als koppel

pommeline en fabrizio 5

8. Is dit niet Pommeline waar Fabrizio naast wakker wordt?

pommeline en fabrizio

Eerlijk is eerlijk, de liefde spat ervan af. Wij zouden het in ieder geval helemaal niet erg vinden als ze hun relatie officieel maken.

Reageer op artikel:
8 keiharde bewijzen dat Pommeline en Fabrizio een relatie hebben
Sluiten