Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 apr 2018

Ein-de-lijk! Pommeline en Fabrizio zijn officieel een koppel en ze geven Merijn nog een sneer

Tja, voor iedereen was het eigenlijk al duidelijk. Maar voor de vorm hebben Temptation’s Pommeline en Fabrizio toch nog hun relatie bevestigd aan Dag Allemaal, een weekblad in Vlaanderen met showbizz en televisienieuws. En in dat interview zijn ze niet zo lief voor Pommeline’s ex Merijn.

Voor trouwe Temptation Island kijkers was het misschien een schok dat Merijn en Pommeline eerder dit jaar de brui gaven aan hun relatie. Ze hadden elkaar op het Thaise eiland leren kennen tijdens de opnames en je zou denken, als je zo’n avontuur aan kan, kun je alles aan.

Maar waar we geen rekening mee hadden gehouden, waren de charmes van Fabrizio. Fabrizio, dit jaar verleider in Temptation Island en ook nog eens de baas van Pommeline, wist de blondine om zijn vingers te winden.

Pommeline geeft een sneer naar haar ex Merijn

Na flink wat geruchten over hun relatie, hebben ze het zelf dan ook ein-de-lijk naar buiten gebracht. Maar niet zonder ook nog even een sneer naar Merijn te geven. Pommeline zegt namelijk: ’Bij Fabrizio kan ik echt mezelf zijn. Meer dan bij Merijn.’

Bovendien was Merijn een bezitterig type en legde hij Pommeline bizarre regels op. Zo mocht ze haar haar niet in een andere kleur verven, geen tatoeages laten zetten op haar rug of benen en haar lippen niet laten opspuiten.

Pommeline wilde haar haar in een make-over programma grijs verven, maar kreeg daar een fikse ruzie over met haar ex-lover. Ook toen ze haar lippen liet opspuiten, kreeg ze het aan de stok met Merijn. ’Mijn onderhoudsbeurt achteraf heb ik gewoon achter zijn rug om gedaan. Met nóg meer ruzie tot gevolg,’ vertelt ze.

’Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. Het is toch míjn lijf,’ aldus Pommeline.

De echte reden dat het uit ging: Merijn had geen ambitie

Toch was dat niet de reden dat ze besloot een punt te zetten haar relatie. Want het was vooral zijn gebrek aan ambitie waar ze uiteindelijk op afknapte. ’Ik werk welke dag kéihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj. Maar dat dj-bestaat blijf niet duren, hè. Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereiken in het leven.’

Na deze kritiek op haar ex zegt Pommeline dat ze Merijn niet zwart wil maken. ’Ik vind het jammer dat hij dat wel doet.’

Pommeline en Fabrizio zijn officieel een koppel

Fabrizio doet ook een opvallende uitspraak in het interview. ‘Pommeline zat in een relatie, hè. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn mogelijke gevoelens, uit respect voor haar en haar jongen. Ik ga niet flirten wanneer ik weet dat een meisje een vriend heeft.’ Op een of andere manier vinden we dat toch niet heel geloofwaardig van een professioneel verleider, maar oké, we zullen hem het voordeel van de twijfel geven.

We vinden ze in ieder geval een leuk koppel en wensen ze alle geluk van de wereld.

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk! Pommeline en Fabrizio zijn officieel een koppel en ze geven Merijn nog een sneer
Sluiten