Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 feb 2018

Pommeline biecht op waarom het uit is met Merijn en het heeft álles met Fabrizio te maken

Het was hét onderwerp van gesprek: de relatie tussen Pommeline en Merijn was ineens voorbij. Uit hun verhaal kon je opmaken dat er méér speelde. Eén van de twee moest wel gevoelens hebben voor iemand anders. Nu vertelt ze hoe het zit.

Het was nogal een ding vorige week. Pommeline nam een video op met plastische chirurgie consultant koningin Diana Gabriels. Daarin zou Pom vertellen waarom ze niet meer samen is met Merijn en wat er nu précies gebeurd is met Fabrizio. En *poef*, ineens was de video verdwenen.

Pommeline biecht op

Tot nu. Diana heeft de video online gezet en vanaf minuut 12:27 komen de tranen. Diana: ‘Je vindt hem leuk he?’ waarop Pom antwoordt: ‘Een beetje. Ik hou nog steeds van Merijn. Het is heel moeilijk voor mij om te kijken (naar Fabrizio in Temptation).’

Niets gebeurd

Pommeline bevestigt dat ze inderdaad verliefd op haar baas Fabrizio is geworden. Maar omdat ze weinig zegt over hem en het raar vindt zit ze nu in een ongemakkelijke fase. Ze vertelt aan Diana dat er op het moment van de opnames van deze video nog niets gebeurd is tussen de twee.

Merijn maakt het uit

Het is bovendien niet Pommeline die de relatie beëindigde, maar Merijn. Bekijk de juicy video hier:

Amai.

Reageer op artikel:
Pommeline biecht op waarom het uit is met Merijn en het heeft álles met Fabrizio te maken
Sluiten