Renée
Renée | LinkedIn Love 25 mrt 2019

SPOILER ALERT: Hier is het bewijs of Pommeline en Fabrizio na TI VIPS nog samen zijn

Heel Temptation-kijkend Nederland was in rep en roer toen de namen van de Temptation Island VIPS koppels vroegtijdig gelekt werden. De grootste verrassing? De deelname van Fabrizio en Pommeline. Nu weet Beautify of de tortelduifjes ná de opnames nog bij elkaar zijn of niet.

Dus vind je het niet erg om spoilers te lezen? Dan raden we je aan om verder te lezen. Wil je juist absoluut niet weten of Fabrizio en Pommeline een relatie hebben of niet? Stop dan hier.

Lees ook: De opnames van Temptation Island VIPS zitten erop dus het drama gaat nu echt beginnen

Hebben Fabrizio en Pommeline een relatie na Temptation Island VIPS?

Het is de grote vraag waar we al twee weken mee lopen. Hebben Fabrizio en Pommeline een relatie of is hun vlammetje gedoofd tijdens de opnames?

Het is al bijzonder merkwaardig dat de twee ja hebben gezegd tegen het avontuur. De liefde tussen de twee spatte ervan af toen eenmaal bekend werd dat ze überhaupt een stelletje vormden. Waarom is er dan nog een reden om de liefde aan elkaar te bewijzen?

We zijn er niet over uit, behalve dat geld een grote motivatie kan zijn geweest. Hoe dan ook, op Instagram Stories wordt al snel duidelijk dat de twee nog samen op stap gaan. Een groot signaal dat de realitysterren nog altijd samen zijn:

fabrizio pommeline relatie

Fabrizio tagt Pom nog steeds

Als je de Stories van Fabrizio hebt gezien afgelopen weekend weet je dat hij 1. met Pom was en 2. daar geen geheim van maakt. Je zou denken dat RTL hen verbiedt om zo in het openbaar te treden samen, maar niets lijkt minder waar op dit moment.

Reageer op artikel:
SPOILER ALERT: Hier is het bewijs of Pommeline en Fabrizio na TI VIPS nog samen zijn
Sluiten