Op naar de kapper! Je wordt verliefd op deze haartrend voor de winter

Plan op de valreep van 2018 snel een afspraak bij de kapper in, want in dit artikel vertelt Beautify je wat dé haartrend voor winter 2019 is. Ben je bereid om een pony te laten knippen? Dan wordt 2019 jouw jaar.

Een pony is namelijk de haartrend voor winter 2019. Natuurlijk zijn er verschillende soorten pony’s, maar de variant die je de komende maanden veel gaat zien, is het ‘gordijntje’.

Een pony is de haartrend van winter 2019

Je leest het goed, een pony is de trend voor de komende maanden. Heb je zin in wat anders en heb je deze haarstijl altijd al willen proberen? Dan is dit nu het moment om ervoor te gaan.

Glowsly schreef over deze haartrend voor winter 2019 en geloof ons, als je de beelden ziet ben je verkocht.

Waar komt deze trend vandaan?

Deze haarstijl mag dan wel de catwalks domineren, maar waar komt het eigenlijk vandaan? De gordijntjespony neemt je mee terug naar de jaren ’60. Denk aan een mix van Andy Warhol, punk en dat edgy Londense stijltje. Als je je haar allesbehalve perfect wil laten zitten is dit de look voor jou.

Waar moet je om vragen bij de kapper?

Als je de gordijntjes wil uitproberen voor winter 2019 zijn er een paar dingen waar je om kunt vragen bij de kapper. Begin allereerst met een middenscheiding. Daarna is het aan de kapper om ervoor te zorgen dat hij of zij een pony knipt die je gezicht en voorhoofd mooi flatteert.

Het is een beetje rommelig, vooral heel nonchalant en het ziet er bovendien erg makkelijk uit. Neem de volgende afbeeldingen mee ter inspiratie. Dan is het bijna onmogelijk dat het misgaat.

Houd wel rekening met het feit dat deze haarstijl heel wat liefde en aandacht nodig heeft. Niet alleen is het aan te raden om iedere zes weken de pony bij te laten knippen, ook is het belangrijk om je haar ieder dag in model te brengen.

Maar als je dat er allemaal voor over hebt, krijg je ongetwijfeld veel complimenten.

Hotter dan hot! Lees hier welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Reageer op artikel:
Op naar de kapper! Je wordt verliefd op deze haartrend voor de winter
Sluiten