Zara Bircan
Zara Bircan Beauty 12 feb 2020

Nu is de perfecte tijd voor een pony dus maak gelijk een kappersafspraak

Als je denkt aan een pony, denk je misschien weer terug aan die verkeerde knipbeurt op je twaalfde. Teruggaan naar die veel te dikke lokken voor je ogen is nu misschien nog ondenkbaar. Ben je klaar om je kijk hierop te veranderen? Na het zien van deze pony’s ben je vast en zeker om.

Een pony staat hartstikke schattig met krullen, in een hoge staart of in een knot. Een lieve, romantische en elegante look tegelijk. Ook als je nog nooit een pony hebt gehad, is jouw kijk hierop na deze beelden compleet veranderd.

Pony knippen

Als je iets compleet anders met je haren wilt doen, is nu misschien wel het perfecte moment voor een pony. Beautify inspireert je graag aan de hand van de mooiste pony haarstijlen.


Maak deze haarstijl nóg romantischer met zachte pijpenkrullen. Kun je nog wachten tot je een kappersafspraak hebt gemaakt? Wij zijn in ieder geval al verliefd.


Wie zegt dat je geen pony kunt nemen met kort haar? Ons houdt dat niet tegen. Neem je een pony in combinatie met een bob, dan wordt deze look ineens een stuk stoerder.


Als je nog niet overtuigd was om een pony te nemen, haalt dit jou geheid over. Wij krijgen geen genoeg van hoe prachtig een krullende pony staat in een hoge knot.


Wil je de look nog zachter maken, laat je voorste plukken dan in laagjes knippen. Je hoeft niet veel met de rest van je haren te doen voor een geslaagde haarstijl.


Toch nog een chique look krijgen met je nieuwe haarstijl? Ga dan voor de zogeheten wispy bangs. Met een minimale slag in jouw haar weet jij al een stijlvolle look neer te zetten die je vriendinnen geweldig gaan vinden.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Nu is de perfecte tijd voor een pony dus maak gelijk een kappersafspraak
Sluiten