Durf je een pony nog niet aan? Dankzij dit trucje weet je of het je staat zonder dat je hoeft te knippen

Twijfel je of je pony wil knippen, maar weet je niet of het nu bij je past? Een pony is hartstikke mooi, maar wel een grote verandering. Als je ‘m eenmaal hebt rock je hem sowieso voor minstens zes weken. Dankzij het volgende trucje kan je een neppe pony knippen zonder dat je gelijk de schaar erbij te pakken..

Met een makkelijke stap-voor-stap gebruiksaanwijzing heb jij zo een neppe pony gefixt. Zo weet je gelijk of het eruitziet zoals jij had verwacht en of je het aandurft om van een neppe naar een echte te gaan.

Benodigdheden voor de neppe pony

– haarknipjes
– haarband
– haarlak

Stap 1. Paardenstaart

Kam je haar en verzamel al je haar samen om er een staart van te maken. Hoe langer je haar, hoe lager de staart kan. Test of de staart goed zit door het haar in de staart naar voren te gooien. Hierbij mag het niet de ogen bedekken.

Stap 2. Verdeel je staart in tweeën

Verdeel je staart in tweeën, afhankelijk van hoe dik je je pony wilt hebben. Maak de ene helft vast aan de onderkant van je haar met speldjes. Nu mag je het haar wat over is over op je hoofd zetten. Breng de pony in model zoals je het zelf wilt hebben.

Stap 3. Maak je pony vast

Zet je pony aan de bovenkant vast met speldjes zodat het goed op zijn plek zit.

Stap 4. Maak een knotje van het overige haar

Het overige haar wat je had vastgemaakt met een speldjes kan je nu losmaken. Verdeel dit haar in twee plukken en wikkel dit om je staart heen om er een knotje van te maken. Dit geeft meer volume.

Stap 5. Haarlak

Nu kan je lekker met de haarlak in de weer. Spuit genoeg op zodat de pony goed op zijn plek blijft. Dit geeft de finishing touch en kun je die eigenwijze haartjes nog even op zijn plek zetten.

Zie je het liever op video, dat kan. Hieronder vind je de video met de uitleg.

Dit is ook leuk om te lezen: 11 x geweldige tips om je haar langer dan ooit te laten groeien

Reageer op artikel:
Durf je een pony nog niet aan? Dankzij dit trucje weet je of het je staat zonder dat je hoeft te knippen
Sluiten