Heeft er iemand op de pony van Anastasia Steele gelet?

Fifty Shades, krijg je er al genoeg van? Overal waar je komt, of welk magazine je openslaat, of welke site je ook bezoekt, Fifty Shades staat wel ergens vermeld. Iedereen heeft er een mening over, verzint inhakers, en start discussies of deelt het laatste nieuws. Maar in deze ophef zijn we even een bijzonder detail uit het oog verloren: de pony van Anastasia Steele.

Die pony. Kijk er maar eens goed naar als je van plan bent om de film nog te bekijken. Het lijkt wel alsof haar kleine jonge zusje in haar pony heeft geknipt. Gelukkig wordt ie op het einde van de film beter. Rustiger, mooier.

Wist je al dat in films heel vaak haar wordt gebruiken om uit te drukken hoe een persoon in elkaar zit? Een rechte pony staat vaak voor de kwade hoofdpersoon. Een pony die je naar de zijkanten draagt: stille wateren diepe gronden. En nu kunnen we na het zien van de film en het lezen van het boek blijkbaar concluderen dat een pony waar happen uit zijn en die veel te kort is, staat voor een onschuldige maagd die nergens het kwaad van inziet en haar controle laat overnemen. Want dat is precies de pony van Anastasia Steele. En dat op het moment dat je je pony weer onder controle hebt, je blijkbaar ook weet hoe je in de slaapkamer kunt presteren.

Het is maar dat je het even weet..

Reageer op artikel:
Heeft er iemand op de pony van Anastasia Steele gelet?
Sluiten