Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 feb 2018

Summer vibes: Er komt een poolparty in Amsterdam en wij mogen kaartjes weggeven

Hoewel we met al die kou van deze week nog meer verlangen naar de zomer, duurt het nog even totdat we het ècht warm gaan krijgen van de zon. Maar met dit zomerse feestje in Amsterdam kunnen we ons deze maand evengoed wanen in tropische temperaturen.

Als je in Amsterdam en omgeving woont, dan heb je vast wel eens gehoord van het feestje The Pool. Goed nieuws: Omdat het vorig jaar zo’n succes was, gaat de poolparty deze maand in de herhaling. Deel twee is on it’s way.

Tweede poolparty in Amsterdam

The Pool komt terug op 24 februari en het belooft weer net zo fantastisch te worden als de vorige editie. De organisatie ligt wederom in handen van Jägermeister, GirlsLoveDJs, Showpony Productions en House of Sun. Gouden combi.

Verwacht dikke sets van onder meer Wouter S., Makossa, SUNNY en Geza Weisz. Ook komen er nog twee mystery guests en is er een Secret Stage in het zwembad te vinden. Mysterieus wel.

Ook dit jaar zijn de kaartjes alleen via aangewezen ambassadeurs te bemachtigen. Ook wij hebben kaarten voor je. Wij mogen namelijk 2 x 2 tickets weggeven voor deze poolparty. Alles wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen.

Wie weet blaas jij over een paar weken een luchtbedje op in je mooiste badpakkie. Of bikini natuurlijk.

Meedoen kan tot 14 februari.

[contact-form-7 id=”116855″ title=”winactie The Pool Amsterdam”]

Reageer op artikel:
Summer vibes: Er komt een poolparty in Amsterdam en wij mogen kaartjes weggeven
Sluiten