Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 juli 2017

Er bestaat popcorn met spikkels en zo wordt een film kijken nóg leuker

Het leukste moment van vroeger een soft ijsje halen, was wanneer de spikkels aka discodip, werden toegevoegd en jij helemaal los kon gaan op al deze kleurtjes op jouw ijsje. Dat gevoel van het knarsen tussen jouw tanden van de spikkeltjes zal je altijd bijblijven en eerlijk: nu je eraan terugdenkt weet je preciés weer hoe het smaakte.

Maar wat is er beter dan dat deze spikkeltjes overal op zitten, bijvoorbeeld op popcorn?! Precies. Want deze popcorn met spikkels moet jij gewoon geprobeerd hebben. Met of zonder filmavondje.

Terug naar jouw jeugd

Ja, want het lijkt wel alsof je weer tien jaar jonger bent met deze innovatie van de discodip. Oké, who am I kidding, stiekem neem jij nog altijd spikkeltjes op jouw soft ijsje, want het is en blijft een sensatie voor het oog en jouw smaakpapillen. En vergeet niet de beleving.

De spikkeltjes popcorn zal daarom ook deze craving van jou opvullen en staat gegarandeerd voor een magisch avondje op de bank. Het is de limited edition van Pop Secret die de popcorntjes op de markt brengt en wij vragen ons af waar ze al die tijd geweest zijn.

Tot nu toe lijkt het erop dat de popcorn met spikkels niet in Nederland verkocht zal worden, maar het is zeker het tripje naar Amerika waard. Zeg nou zelf, deze discodip editie is namelijk zeer welkom in jouw leven.

LEES OOK: Glittergin is hier en dat gaat ieder feestje compleet maken

Reageer op artikel:
Er bestaat popcorn met spikkels en zo wordt een film kijken nóg leuker
Sluiten