Renée
Renée | LinkedIn Life 31 mei 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #22

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je wat de twintig populairste titels van dit moment zijn, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe serie of film om te kijken.

Wat zijn op dit moment de beste series en films van Netflix? Netflix-Nederland zocht het uit en wij vertellen het je in het lijstje hieronder.

De 20 populairste en beste series en films van Netflix

Bereid je voor op heel veel series en films om te bekijken de komende tijd. Deze parels zijn niet voor niets super populair nu. Welke zet jij op je lijstje?

  1. Lucifer
  De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

  2. Undercover
  Agenten Bob en Kim gaan undercover, maar zijn het niet eens over hoe ze contact moeten leggen met Ferry Bouwman. Hun target en nieuwe buurman.

  3. The 100
  Een eeuw nadat de nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden honderd bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

  4. The Society
  Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.

  5. Jane the Virgin
  Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen bijstellen.

  6. Chambers
  Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

  7. The Rain
  Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

  8. Dead to Me
  Een heetgebakeerde weduwe is op zoek naar een doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wie ze lijkt te zijn.

  9. Our Planet
  Zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire.

  10. El Recluso
  Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter heeft ontvoer.

  11. Quicksand
  In de nasleep van een schietpartij op een school wordt de 18-jarige Maja Norberg in hechtenis genomen door de politie en aangeklaagd voor moord.

  12. Riverdale
  Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

  13. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
  Alleenstaande moeder Liz valt voor Ted Bundy en weigert jarenlang de waarheid over zijn misdaden te geloven.

  14. De Fabeltjeskrant
  Dit heeft geen uitleg nodig toch? Grote kans dat je het niet gaat kijken, want de Fabeltjeskrant is voor kinderen.

  15. The Walking Dead
  Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

  16. Homeland
  CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt.

  17. Wolfblood
  Een tienermeisje heeft de krachten van een weerwolf: verhoogde zintuigen, superkracht en snelheid.

  18. Nailed It!
  De slechtste thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan om 10.000 dollar te winnen.

  19. The Protector
  Een man in Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Istanbul wordt bedreigd door onsterfelijk wezens en het is aan Hakan de taak om zijn stad daartegen te beschermen.

  20. Chilling Adventures of Sabrina

Magie en kattenkwaad versmelten als mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

Nog meer Netflix nieuws: Je nieuwe lievelingsserie Undercover krijgt een tweede seizoen en we weten wanneer het gereleased wordt

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #22
Sluiten