Wil je wat anders met je haar? Deze verftechniek staat werkelijk iedereen en de uitgroei zie je amper

Twijfel je of je je haar wil verven of wil je gewoon net even iets anders maar weet je niet wat? Dan is balayage altijd een goed idee. Het is niet per se een nieuwe trend, maar wel één van de populairste verftechnieken van nu.

Het is een haarkleur die bij vrijwel iedereen in de smaak valt en tijdloos is. Bovendien kan iedereen deze heerlijke trend wel dragen. Nieuw is het dus niet maar wel nog steeds heel populair.

De populairste haarkleur

Last van een resting bitchface? De balayage verzacht gezichtstrekken, maakt je jonger en het past bij elke huidskleur, lengte en haartextuur. Super handig, dus.

Handige feitjes om te weten over balayage

1. Ben je liever lui dan moe? Dan is Balayage perfect voor jou want het blijf makkelijk voor meer dan drie maanden zitten. Bovendien zie je hier geen heftige uitgroei door.
2. Je ziet vaak dat balayage gedaan wordt met blonde kleuren, maar dit hoeft natuurlijk niet perse. In principe kan je voor elke kleur gaan, dus wees creatief.
3. Zorg er wel voor dat je bij kapper zit met ervaring. De balayage techniek vereist een goede kapper.

Inspiratie voor balayage

Alvast wat inspiratie opdoen voordat jij naar de kapper rent? Begrijpelijk, dus hierij alvast een paar foto’s die je kan laten zien aan de kapper. Met een ‘Dit is hoe ik het graag wil’ praatje, loop jij straks helemaal trendy een uurtje later weer uit de kapperszaak.

Lees ook: Love it! De banana bun is dé haartrend op Instagram

Reageer op artikel:
Wil je wat anders met je haar? Deze verftechniek staat werkelijk iedereen en de uitgroei zie je amper
Sluiten