Inga Stoit
Inga Stoit Life 26 jul 2018

Haha en jammie! Je kan nu ontbijten met een Pornstar Martini Spread

Pornstar Martini is jouw favoriete drankje, de combinatie van passiefruit en wodka – doet jouw hart sneller kloppen. Het liefst zou je hier mee ontbijten, maar dan word jij wellicht een beetje gek aangekeken. Goed nieuws: Er bestaat nu Pornstar Martini Spread en dat kan jij zonder enige schaamte heerlijk oppeuzelen.

Het is geen geheim dat jouw favoriete cocktail de Pornstar Martini is, deze drink jij namelijk overal waar ze hem hebben. Je bent dan ook teleurgesteld wanneer dit niet het geval is. Omdat je deze smaakcombinatie nu eenmaal niet makkelijk thuis hebt. Maar vanaf nu wel: Pornstar Martini Spread, jij bent zo’n fijne aanwinst op ons broodje.

Pornstar Martini Spread

Je kan vanaf nu ontbijten met de heerlijke mix van passiefruit en wodka. Het is een marmalade die je heerlijk kunt uitsmeren op brood. De smaak is fris door de sinaasappels en scherp door de citroen – en met een klein vleugje wodka is de smaaksensatie compleet.

Tip: Je kan uiteraard ook heerlijk je lepel in het potje stoppen, uitlepelen – en je buikje rond eten.

Je kan deze heerlijke ontbijt-optie (of brunch), bestellen bij Firebox voor 11,19 euro. De hoeveelheid wodka is zo minimaal dat jij je geen zorgen hoeft te maken over ‘dronken naar school of werk gaan’.

Dat gebeurt alleen als jij de potjes wel héél lekker vindt, en ze stuk voor stuk naar binnen werkt. Je kan deze spread tevens ook gebruiken in toetjes en cocktails. Wij vinden het een heerlijk idee en perfect voor sleepovers met de girls.

Reageer op artikel:
Haha en jammie! Je kan nu ontbijten met een Pornstar Martini Spread
Sluiten