Renée
Renée Love & Seks 6 nov 2019

De 5 manieren waarop een Schorpioen het beste in haar vriendinnen naar boven haalt

Het seizoen van de Schorpioen is aangebroken en dat hoort gevierd te worden. Hoog tijd om jou eens flink in het zonnetje te zetten, want Schorpioen: je bent een aanwinst in het leven van je vriendinnen. Je weet namelijk het beste in hen naar boven te halen en da’s één van de redenen waarom ze zo gek op je zijn.

Ja, je kunt soms een tikkeltje koppig zijn. Of oké, héél erg koppig. En als je ergens je tanden in zet, laat je niet meer los tot je het voor elkaar hebt gekregen. Maar je hebt ook veel mooie kanten en die eigenschap verdient het om uitgelicht te worden.

Hoe jij als Schorpioen het beste in je vriendinnen naar boven haalt

Je bent niet altijd even makkelijk in de omgang, maar dat is ook iets waar je vriendinnen van houden. Ze weten namelijk dat ze wél altijd op je kunnen rekenen en dat je 100% eerlijk bent met hen. Daarnaast probeer je de mensen om je heen altijd te helpen op de volgende manier:

1. Wanneer zij stress hebben, blijf jij beheerst

Het is een gave om compleet beheerst over te komen, terwijl anderen helemaal in de stress schieten. Vriendinnen appen jou daarom als eerste, want ze weten dat jij kalm blijft als zij complete paniek ervaren. Dit betekent niet dat je geen emoties hebt, natuurlijk. Diep van binnen voel je de stress ook wel, je probeert het alleen niet te uiten.

2. Wanneer zij een fout lijken te maken, weet jij hen ervan te behoeden

Eén van de krachten van een Schorpioen is dat je onwijs oplettend bent. Bijna niets gaat aan jou voorbij en je kunt inmiddels van een paar kilometer afstand ruiken dat je vriendinnen misschien wel een fout gaan maken. Is je bestie aan het daten met iemand waarvan je wéét dat het slecht nieuws is? Dan breng jij haar op de hoogte.

3. Wanneer zij gekoppeld willen worden, ben jij de wingwoman

Je kunt je makkelijk iedere rol aanmeten. Enerzijds kun je heel gereserveerd zijn, maar anderzijds ook heel charmant. Op stap met je vriendinnen ben jij de eerste die meegenomen wordt om als wingwoman te fungeren en daar geniet je van, want dit kun jij als de beste. Door je charmante zelf te zijn, geef je jouw vriendinnen zelfvertrouwen om met die ene leuke persoon een praatje te maken.

4. Wanneer zij liegen, prik jij erdoorheen

Je hebt een hekel aan liegen en je kunt er ook niet tegen als je vriendinnen je een leugentje om bestwil vertellen. Jij prikt met je doordringende ogen overal doorheen, waardoor je vriendinnen inmiddels hebben geleerd hoe belangrijk het is om open kaart te spelen.

4. Wanneer zij afhaken, overtuig jij hen om door te zetten

Er zijn weinig mensen met zo’n drive als jij. Je hebt enorm veel doorzettingsvermogen en weet je vriendinnen een extra zetje te geven als ze opgeven. Jij ziet de potentie in hen en vindt het zonde als ze stoppen, terwijl je weet dat ze iets kunnen bereiken.

5. Wanneer zij weer eens ja zeggen, leer jij hen dat nee zeggen goed is

Mensen verwarren jouw directheid soms met botheid. Als jij ergens geen zin in hebt, zeg je nee. Hoe vervelend mensen dat ook vinden. Je bent geen pleaser, terwijl je vriendinnen dat misschien wel kunnen zijn. Heeft iemand weer ja gezegd om één of ander feest te organiseren, terwijl ze het druk genoeg heeft? Dan stimuleer jij haar om er toch van af te zien.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 5 manieren waarop een Schorpioen het beste in haar vriendinnen naar boven haalt
Sluiten