Renée
Renée | LinkedIn Life 31 mei 2019

10x bestseller posters om je interieur nog meer sfeer te geven

De Beautify redactie heeft laatst geschreven hoe je zelf zo’n fantastische gallery wall maakt die je op Instagram veel voorbij ziet komen. Voor die gallery wall heb je natuurlijk wel leuke posters nodig. In dit artikel delen we onze persoonlijke favorieten met je.

Om je interieur op een betaalbare manier net even dat extra’s te geven hoef je eigenlijk maar één ding te doen: posters kopen. Hang ze op aan de muur, zet ze op een plank neer of zelfs op de grond en je hebt meteen een andere sfeer in huis.

Posters kopen

Wat zijn goede en betrouwbare sites om je posters te bestellen? En welke posters zijn op dit moment zo populair dat ze tot de bestsellers behoren? Hieronder delen wij onze persoonlijke lievelingsposters:

poster kopen

1. Together is our favourite place to be vanaf €4,95*

Het is altijd een goed idee om je gallery wall af te maken met een quote. Deze together is our favourite place to be-poster is perfect.

poster kopen

2. Portofino poster vanaf €6,99

Houd je meer van iets abstracts? Of juist minimalistisch? Deze print is top.

poster kopen

3. Shoulder poster vanaf €8,95

De zwart-wit posters zijn ideaal om meer sfeer in huis te krijgen. Deze foto is één van onze favorieten.

poster kopen

4. Girl in Paris vanaf €9,95*

Deze poster hebben we zelf ook in huis hangen. Doe er een zwarte lijst omheen en je hebt het perfecte begin van een gallery wall.

poster kopen

5. Palm leaves vanaf €7,95

Natuurposters zijn fantastisch voor een warmere sfeer in huis. Deze palmbladeren zijn een mooi begin. Vooral op een donkere muur ziet het er onwijs chic uit.

poster kopen

6. More Issues Than Vogue vanaf €6,99

Laat je gevoel voor humor terugkeren in je interieur door deze More Issues Than Vogue op te hangen.

poster kopen

7. Love poster vanaf €4,95*

Heb je nog een plekje over aan de muur of in je slaapkamer? Vul het dan op met een horizontale poster, zoals dit Love exemplaar.

poster kopen

8. Pink tram vanaf €8,95

Nog meer reden om meer roze in huis te hebben: deze roze tram in Portugal geeft je meteen het gevoel dat je op vakantie wil gaan.

poster kopen

9. Namastay in bed vanaf €6,99

Deze quote is inmiddels zo vaak ‘gedaan’ dat het een beetje cliché wordt. Maar hoe leuk is deze om boven je bed te hangen?

poster kopen 10

10. Pink perfume vanaf €9,95*

Dit prachtige parfumflesje verdient een plekje in jouw interieur.

KORTINGSCODE

De posters met een * shop je met 30% korting bij Poster Store. De code Beautify30 is geldig tot en met 9 juni 2019, dus wees er snel bij.

Reageer op artikel:
10x bestseller posters om je interieur nog meer sfeer te geven
Sluiten