Prachtig: de make-over van deze vrouw is niet alleen prachtig maar raakt je diep

Make-overs blijven eigenlijk altijd magisch om naar te kijken. Of het nou in het echt is, of in een Disney film, iedere keer kijken we weer gebiologeerd naar het eindresultaat. Maar soms gaat het niet alleen om de make-over zelf, maar ook om het verhaal erachter. En dít verhaal is hartverwarmend maar tegelijkertijd ook hartverscheurend.

Afgelopen november startte M.A.C een contest genaamd MACnificent Me. Fans van het merk maakten kans op één van de zes tickets naar New York. Hiervoor werd ze gevraagd een foto in te sturen en in 100 woorden te vertellen wat hun levensmotto was en hoe dat gerelateerd stond aan hun stijl, hart en ziel. Wie één van de zes felbegeerde tickets won, zou in New York worden opgemaakt met de kleuren van de MACnificent herfstcollectie en vervolgens een foto- en videoshoot krijgen waar ze hun verhaal mochten vertellen.

En zo ontmoette M.A.C de prachtige Luzmaria Vargas uit Californië. Luzmaria heeft maar één doel en dat is dat mensen begrijpen dat schoonheid niet altijd in een maatje twee (34) komt.

‘Het doet pijn dat sommige mensen denken dat je met overgewicht geen gevoel hebt’

In de onderstaande video legt ze uit dat ze altijd is benadeeld door haar figuur. Door haar cultuur, door haar omgeving en zelfs door haar eigen familie. Zo vertelt ze dat als er een foto werd genomen, haar altijd werd gevraagd de foto te nemen, zodat ze niet op de foto zou staan met haar lijf.

‘It hurts, because some people just think that because you’re overweight, you don’t have feelings.’ Met deze campagne is Luzmaria dan ook vastbesloten om te bewijzen dat de binnenkant telt en dat ze niet maatje twee nodig heeft en dun hoeft te zijn om er toe te doen. Ze is er. En dat is belangrijker dan wat dan ook.

Deze make-over is een prachtig initiatief van M.A.C omdat schoonheid niet alleen om de buitenkant gaat, of om de kleur die je op je ogen gebruikt. Het is zoveel meer. En hoe innerlijke en uiterlijke schoonheid hier bij elkaar komt en ervoor zorgt dat deze vrouw alleen al anders naar haarzelf is gaan kijken, is gewoonweg geweldig.

Reageer op artikel:
Prachtig: de make-over van deze vrouw is niet alleen prachtig maar raakt je diep
Sluiten