Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 aug 2017

Wanderlust: Dé mooiste plekken voor alle meisjes die zich een echte waterratten voelen

Ben jij een échte waterrat en natuurliefhebber, zet deze plekken dan bovenaan je bucketlist. En je hoeft niet bang te zijn voor enge verrassingen, want het water is zó helder, je ziet werkelijk waar alles.

Crystal clear en azuur blauw water: dit zijn de meest betoverende waterplekken van de wereld.

Cala Macarelleta in Spanje

Dat Spanje een prachtig land is, was je natuurlijk al bekend, maar het bewijst maar weer eens dat je voor de mooiste stranden en het helderste water niet per se naar Verweggistan hoeft te gaan. Het strand is al meerdere keren uitgeroepen tot het beste strand van Europa. Wil je hier van de rust genieten, ga dan niet in augustus. Dit is namelijk de drukste maand.

Koh Phi Phi Don in Thailand

Oke, dit was geen verrassing, maar Thailand heeft gewoon echt stranden om verliefd op te worden. Koh Phi Phi Don is het enige bewoonde eiland van de Phi Phi eilanden en je kan hier alleen naartoe per boot. Je kan hier fantastisch duiken en daarna een ontspannende yogasessie doen op het strand. Optimaal genieten.

De Malediven

De Malediven bestaan voor 90 procent uit water en er zijn ongeveer 1990 kleine eilanden. De inwoners zijn gek op water, aangezien de president zelfs een onderwatervergadering heeft georganiseerd. Beste werkplek ever.

Lake Tahoe in Californië

Ben je meer het outdoortype? Dan is Lake Tahoe in Californië jouw favo locatie. Er zijn hier meer dan tien stranden, waar je ook kan kanoën of snorkelen. Actief watersporten en dan uitrusten op het strand, een perfecte combi voor de actieve waterrat.

Mamaku Plateau in Nieuw Zeeland

Iets anders dan een strand en verstopt in de bossen van Nieuw Zeeland ligt Mamaku Plateau. Dit stukje paradijs op aarde is voorzien van prachtig helder water en rotsen om vanaf te springen. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je per ongeluk op een rots springt, want alles is super helder en je kan zo de bodem zien.

Bodrum in Turkije

Als we het over prachtig en helder water hebben, kunnen we Bodrum natuurlijk niet achterwegen laten. Bodrum heeft kilometers aan strand en is daarom de ideale vakantiebestemming.

Boek snel je tickets, want hier heb je gegarandeerd een top vakantie en kom je helemaal zen terug.

Reis je vaak? Dat wil je dit ook lezen: Zo los je je 3 grootste beauty problemen op tijdens het reizen

Reageer op artikel:
Wanderlust: Dé mooiste plekken voor alle meisjes die zich een echte waterratten voelen
Sluiten