Prachtig glanzend haar dat niet pluist door de regen? Het kan!

Als je in Nederland woont dan herken je de volgende situatie ongetwijfeld. Je hebt net je haar prachtig in model gebracht, om naar een feestje te gaan of gewoon naar je werk. Maar dan moet je naar buiten. En het regent. Of miezert. Of het is mistig. Binnen no time is je flawless coupe veranderd in een pluizenbos. Maar dat gaat je nu nooit meer gebeuren.

Vooral als je krullend haar hebt of lokken met slag, zul je het probleem van pluishaar wellicht herkennen. Krullen zijn prachtig, maar ze zijn helaas ook vatbaarder voor frizz. Dat komt omdat je haar, door de structuur, van nature wat droger is.

Gelukkig hoeft dit voortaan geen probleem meer te zijn. Je kunt genieten van je prachtige lokken, zonder meteen een ontploft hoofd te hebben.

Wees lief voor je lokken

De enige regel die je hoeft te weten. Als je namelijk iets doet wat je lokken niet leuk vinden, zullen ze droger worden. Of beschadigen. Bijvoorbeeld als je je natte haar kamt. Of als je je haar regelmatig blondeert.

Verzorg je lokken daarom goed. Als je haar al goed gehydrateerd is, zal vocht van buitenaf – met andere woorden, de regen – minder invloed hebben op je coupe. Als je je haren goed hydrateert heb je daarom minder kans op pluizen.

Kies een shampoo voor droog haar als je snel last hebt van pluis. Of kies een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd, droog of beschadigd haar. Gebruik ook altijd als je je haar wast een fijne conditioner. En gebruik regelmatig een haarmasker om je haar te voeden.

De producten van Jenoris zijn erg fijn. De shampoos, conditioners en maskers zijn zo gemaakt dat het voor iedereen bereikbaar is om dagelijks glanzend, glad, zijdeachtig en gezond haar te hebben. Het mooie is: de producten versnellen het herstelproces van droog, beschadigd en chemisch behandeld (bijvoorbeeld gekleurd) haar.

Hierdoor heb je niet alleen minder snel pluis, maar ook minder snel last van dode en gespleten punten, waardoor je lokken glanzender en langer worden.

Wees zuinig met je krul- en stijltang

De hitte tast je lokken namelijk aan. De warmte verzwakt de eiwitten waaruit je haren zijn opgebouwd en het droogt je haar uit, omdat het water uit je lokken verdampt. En zoals we net al aangaven, hoe droger je haar, hoe eerder je kans hebt op een coupe terrible als je naar buiten gaat.

Gebruik áltijd een heatprotector als je een stylingtool gebruikt. De ideale bescherming voor je haar is de Pistache Oil Hair Treatment van Jenoris. Deze olie beschermt je en herstelt je haarvezels, maakt je haar weer gezond en krachtig en geeft je haar zachtheid en elasticiteit. Bij gebruik van Jenoris Oil kun je met een gerust hart je haar stijlen.

Vochtig weer? Gebruik wat extra serum of crème

Als het buiten regent of vochtig is kan het helemaal geen kwaad om wat extra serum of crème aan te brengen. Breng dit vooral aan in haar haarpunten en niet op je hoofdhuid, aangezien je niet wilt dat je haar sneller vet wordt.

De Pistachio Oil Cream crème van Jenoris is speciaal ontwikkeld om pluishaar tegen te gaan en geeft je lokken een prachtige glans. Een ander waanzinnig product dat het pluisprobleem oplost is de Pistachio Oil van Jenoris. Dit maakt je haar direct glad en pluisvrij.

Een product speciaal voor krullend haar is ook een tip. Jenoris heeft hier een leave-in crème voor. Dit controleert je haar namelijk, zonder het te verzwaren. Het voegt glamour, veerkracht, glans en vitaliteit toe aan je haar.

Jenoris

Jenoris is een professionele haarverzorgingslijn. Voor de producten werd intensief onderzoek gedaan naar wat je haar nou eigenlijk mooi maakt, hoe je haar kan glanzen en hoe gespleten haarpunten ontstaan. Alle producten zijn verrijkt met pistache en borage oliën en met omega 3,6 en 9 extract. Daar worden je lokken gewoon heel erg happy van.

In samenwerking met Jenoris

Reageer op artikel:
Prachtig glanzend haar dat niet pluist door de regen? Het kan!
Sluiten