Sneakpeak: De nieuwe make-up lijn van H&M

In januari vertelde wij al dat H&M met een gloednieuwe beautylijn komt. Nu kunnen wij je een sneakpeak laten zien van de nieuwe collectie.

Sinds bekend is geworden dat de H&M beautylijn vernieuwd gaat worden, zitten wij al een tijd met smart te wachten. Vanaf dit najaar zal de beautylijn met 700 nieuwe producten te koop zijn. De huidige beautylijn zal volledig worden vervangen.

Daarnaast worden er ook twee nieuwe concepten toegevoegd aan de lijn. Een premium beautylijn en een conscious lijn met duurzamere producten van het Ecocert-keurmerk. Concept designer bij H&M Beauty, Sara Wallander zegt dan ook: ‘Wij zijn erg trots dat we bij H&M nu ook fashion voor het gezicht gaan aanbieden. Deze beautylijn past bij de visie van H&M. Goede producten voor een fijne prijs, in een mooie verpakking. Wij bieden met de nieuwe lijn de mogelijkheid om creatief te zijn en helemaal uit te pakken met kleur.’

Buiten de twee nieuwe concepten zal er ook elk seizoen nieuwe limited edition kleuren worden uitgebracht. Deze matchen helemaal met de nieuwe collectie en trends van het moment.

Wij kunnen haast niet wachten, en hebben alvast wat pretty beelden voor jou:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Sneakpeak: De nieuwe make-up lijn van H&M
Sluiten