Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 6 jun 2017

Pfff: als je goed opgelet had, wist je al wie A.D. was in Pretty Little Liars

Lucas? De tweeling van Spencer? Mona? Het blijft gissen naar de identiteit van A.D.. Gelukkig voor jou is het na deze maand voorbij met het zoeken naar aanwijzingen en kan je met een gerust hart doorgaan met jouw leven. Alleen wat blijkt nu: als je goed had opgelet door de jaren heen, had je nu al kunnen weten wie A.D. van Pretty Little Liars was. Yeah, right.

Althans, dat stelt Lucas. Eerder is er al uitgesproken dat hij wellicht A.D. zou zijn, maar ook dat A.D. niet zou zijn wie je zou verwachten. Dat eerste punt lijkt een beetje van de baan te zijn, want wat Lucas te melden heeft over A.D. doet vermoeden dat hij het niet is. Volg je het nog?

Logische chaos

Lucas geeft aan dat toen hij er achter kwam wie A.D. was, hij het script nog niet gelezen had. Hij vond de verhaallijn nergens op slaan in eerste instantie, maar nadat hij het script gelezen had, werden al zijn vragen beantwoord. En als hij A.D. was, had hij dit toch wel zien aankomen?

Ook concludeerde hij dat jij als trouwe kijker allang had kunnen weten wie A.D. is, als je alle clues had bijgehouden. Maar hé, niet jouw schuld dat je de weg kwijt was na een tijdje: je werd ook telkens op het verkeerde been gezet.

Een tripje down memory lane

Lucas verklap ons ook dat nadat de identiteit van A.D. is onthuld, er een aantal flashbacks zullen zijn, zodat jij eindelijk alle geheimen en acties van A.D. en haar Rosewood terror begrijpt. Alle puzzelstukjes zullen op hun plek vallen, ook die van het bordspel.

Eerlijk: wij kunnen niet wachten. Zal A.D. dan toch de tweelingzus van Spencer zijn? Hoe gaat Aria zich gedragen nu ze overgestapt is naar de dark side? Nog heel even afwachten meiden, het einde is in zicht.

Hier de theorie achter twincer: Twincer? Dit is dé nieuwe Pretty Little Liars A.D. theorie en bevestigd door Caleb

Reageer op artikel:
Pfff: als je goed opgelet had, wist je al wie A.D. was in Pretty Little Liars
Sluiten