Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 juli 2017

HOLY! Er komt naast een extra seizoen misschien óók een Pretty Little Liars film

Wordt jij ook nog steeds verdrietig als je weer beseft dat Pretty Little Liars voorbij is? Wat moet je nu kijken als je zin hebt in spanning, sensatie, sexy mannen en irritante treiteraars? Nou, simpel: de Pretty Little Liars Film. Hopelijk.

We keken reikhalzend uit naar het laatste seizoen. Ergens waren we ook helemaal klaar met alle leugens en de idiote spelletjes die er werden gespeeld. We wilden weten wie A.D. was. Maar ondanks dat we nu het antwoord hebben voelt het helaas niet zo bevredigend als we hoopten. Want er is een gapend gat ontstaan door het gemis van de serie. Wat was het al die jaren leuk hè?

Hopelijk hoeven we niet lang te rouwen dat het allerlaatste seizoen is afgelopen, want er gaan namelijk geruchten over een Pretty Little Liars film. Precies wat jij nodig hebt. Eerder gingen er ook al geruchten over een nieuw seizoen (nummertje acht). Dus het lijkt erop dat we nog lang geen rust krijgen (yes).

PLL the movie

Dit keer zijn het de kleine Liars zelf die dit naar buiten brengen. Zo is het Emily die letterlijk uitspreekt dat Sex and the City twee films heeft gehad en dat je daarom nooit nooit moet zeggen. Ook Alison geeft een kleine hint, namelijk: ‘Rosewood gaat door, er is altijd meer te vertellen’.

Of er een PLL film komt is daarom nog niet geheel zeker, maar dat erover nagedacht wordt is duidelijk. Doe daarom samen met ons wat schietgebedjes voor de Pretty Litte Liars film. Wellicht helpt het en kan jij binnenkort genieten van de meiden op het witte doek.

Over films gesproken, deze film wil jij ook zien: Nohhh zó lief: Ook Dombo krijgt een live action film

Reageer op artikel:
HOLY! Er komt naast een extra seizoen misschien óók een Pretty Little Liars film
Sluiten