Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 30 jan 2018

BREAKING: I. Marlene King wil verder met Pretty Little Liars seizoen 8

Pretty Little Liars houdt ons nog altijd bezig, zelfs nu we de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen hebben gekeken. Maar het einde is nog lang niet in zicht, als het aan schrijfster I. Marlene King ligt.

Afgelopen zomer schreven we al dat I. Marlene King nog niet wil stoppen met PLL. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en geeft ze wéér aan dat ze de serie niet links van haar kan laten liggen.

Komt Pretty Little Liars seizoen 8 eraan?

Op 18 januari had de schrijfster namelijk een interview met US Weekly waarin ze vertelde dat ze de serie zo geweldig vond dat ze het niet erg zou vinden om er weer mee aan de slag te gaan.

‘Nu we met de spin-off bezig zijn, heb ik gemerkt dat ik zo van de PLL-karakters houd en dat ik me met heel veel plezier inleef in die wereld.’

Later in het interview zegt ze dat ze heel graag nog ooit verder wil werken aan de serie: ‘Ik denk dat de meiden nu wel even hun eigen dingetjes willen doen, maar dat we in de toekomst vast wel weer een keer samenkomen om een vervolg te maken.’ Spannond.

We wachten rustig af. Maar eerst genieten van de nieuwe spin-off serie natuurlijk.

Reageer op artikel:
BREAKING: I. Marlene King wil verder met Pretty Little Liars seizoen 8
Sluiten