Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 16 mei 2018

De eerste trailer van de spin off van Pretty Little Liars is er en hij is mega spannend

We baalden enorm toen Pretty Little Liars er na zeven seizoenen definitief mee stopte. Gelukkig was er snel beter nieuws, want er komt een net zo goede spin-off voor terug. The Perfectionists zal vanaf 2019 worden uitgezonden, en na het zien van deze trailer kunnen we écht niet meer wachten.

De trailer van de Pretty Little Liars spin off duurt maar een halve minuut, maar dat is lang genoeg om te zien dat het een bizar goede (en bovendien waanzinnig spannende) serie is.

The Perfectionists

In de spin-off zien we Alison en Mona weer terugkomen. Dan is het in ieder geval toch nog een beetje alsof we naar PLL zitten te kijken. De verhaallijn zal ongeveer hetzelfde zijn, want in het stadje Beacon Heights wordt een moord gepleegd.

Een aantal bewoners van Beacon Heights heeft een geheim te verbergen, zo blijkt uit het credo van de serie: ‘Behind every Perfectionist is a secret, a lie and a needed alibi’. Klinkt spannend toch?

De eerste trailer

En dit is hem dan, je krijgt er geheid kippenvel van (mede door de goede muziek). Wat doet Mona in de deuropening van Alison met een taart en een énorm mes? Brrr.

Reageer op artikel:
De eerste trailer van de spin off van Pretty Little Liars is er en hij is mega spannend
Sluiten