Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 december 2017

Pretty Little Liars alert! Er is nieuws over wie in de spin-off te zien zullen zijn

Dacht je dat je je leven terugkreeg na zeven seizoenen, blijken er tóch nog meer Pretty Little Liars afleveringen te komen. Want onlangs werd bekend dat de serie met een spin-off komt. En daar is nu nieuws over.

Wie spelen er in de Pretty Little Liars spin-off?

De Pretty Little Liars spin-off zal The Perfectionists gaan heten. En ja, ook in deze serie zal er weer een moord worden gepleegd. Sorry, als je dacht dat je eindelijk kon slapen nu de ware identiteiten van A. en A.D. zijn ontdekt. Want er komen weer heel wat spannende momenten aan.

Dat Alison een rol gaat spelen in de nieuwe serie wist we al. Maar nu is er nieuws over wie nog meer in The Perfectionists gaan opduiken, dankzij TV Line.

Caitlin Martell-Lewis

Zij is het eerste personage dat bekend werd gemaakt. Ze wordt omschreven als ‘intelligente en knappe dochter van twee moeders’. Ook is Caitlin een expert in het verbergen van geheimen…

Dylan en Andrew

Deze twee mannen keren terug. Dylan is een cellist die zijn passie voor muziek gebruikt om te ontsnappen aan het kleine stadje.

Andrew is zijn boyfriend, type nerd. Hij studeert voor architect en ál zijn vrije tijd gaat zitten in Dylan.

Ava Jalali

Dit is stylist die hoopt haar eigen kledinglijn te kunnen beginnen. Haar ouders zijn onlangs het land uit gevlucht…

Nolan Hotchkiss

Pas op voor Nolan. Volgens TV Line is hij in The Perfectionists een sluwe manipulator. Hij gebruikt zijn vrienden en familieleden om zijn imago in stand te houden. Houd er niet van als mensen ‘nee’ tegen hem zeggen.

Jeremy Beckett

Een charmante Brit, met een flink wasbordje. Met de nadruk op flink. OMG, die spieren. Ook is hij een intelligente wetenschapper die voor Hotchkiss Industries werkt.

Helaas is nog steeds niet bekend wanneer we weer achter onze laptop gekluisterd zitten voor nieuwe afleveringen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

Dit was minder leuk nieuws: Huilen, huilen, huilen: Gossip Girl gaat verdwijnen van Netflix

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars alert! Er is nieuws over wie in de spin-off te zien zullen zijn
Sluiten