Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 27 feb 2018

Jaaaa! De Pretty Little Liars spin-off komt er nu echt aan en er is een nieuwe Liar

Ja-ha-ha-haaaaaa. We schreven er eind vorig jaar al over: er komt een Pretty Little Liars spin-off, The Perfectionists. En niet zomaar een spin-off. Niemand minder dan Sasha Pieterse en Janel Parrish keren terug als Alison en Mona.

Dankzij de Pretty Little Liars spin-off komt er toch niet helemáál een einde aan je lievelingsserie. The Perfectionists gaat nu echt beginnen. We weten wie A en A.D. is, dus we kunnen door met het vervolg.

Pretty Little Liars spin-off

De voorbereidingen voor de spin-off zijn inmiddels in volle gang. Op Instagram plaatst I. Marlene King niet alleen een foto met de cast, maar ook de volgende tekst: ‘Het geheim is nu uit. Het was zo leuk om Alison en Mona aan de tafel te horen lezen voor PLL The Perfectionists vandaag. En dankbaar om Pretty Little Liar Sofia Carson te verwelkomen.’

Waaaa. We weten dus meteen wie de nieuwe Liar is. Mona maakt het met de volgende foto en caption helemaal compleet.

Wanneer de serie begint en of de andere Liars terugkeren is niet bekend. Maar dat ze nu serieus bezig zijn met de Pretty Little Liars spin-off klinkt natuurlijk al als muziek in je oren. Kom maar door met de eerste aflevering. Wij zijn er he-le-maal klaar voor.

Reageer op artikel:
Jaaaa! De Pretty Little Liars spin-off komt er nu echt aan en er is een nieuwe Liar
Sluiten