Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 jun 2017

PLL stopt nooit: De spin-off van Pretty Little Liars lijkt onderweg te zijn

Officieel is natuurlijk nog niet de absolute finale uitgezonden in Nederland, maar onder het gros van de diehard Pretty Little Liars fans is ondertussen wel al bekend wie de boosdoener A.D. is. En met deze conclusie is het dan ook na zeven jaar afgelopen met deze prachtige serie. Maar de Pretty Little Liars spin-off komt er hoogstwaarschijnlijk aan en ja: Addison is hier de bitch.

Mocht je nog niet naar de laatste aflevering hebben gekeken, of nog niet erover hebben gelezen, pas dan op, want er zijn hier behoorlijk wat spoilers. Zodra alle drama is opgelost en dé A.D., Alex Drake, de zus van Spencer, is aangehouden, komt de scene van drie meiden die ontwaken in een tuinhuis. Klink bekent, niet waar?

Geschiedenis herhaalt zich

Ja, want het einde van PLL is exact hetzelfde als het begin: drie meiden die ontwaken in een tuinhuis tijdens een sleepover. Twee van de meiden zijn weg, waarna er eentje terugkomt met het nieuws ze A nergens kan vinden. Waar het vroeger Allie was die verdwenen was, is het nu Addison. En Addison’s initialen? A.D. van Addison Derringer. Zéér verdacht.

Bekende gezichten

Maar er zijn meer aanwijzingen dat Rosewood High haar trucjes nog niet verleerd is. In seizoen twee van PLL wordt Maya, de ex-vriendin van Emily, vermoord en wat blijkt nu? Haar nichtje, Hadley, zit nu op Rosewood High in de klassen van Emily en Alison én zit in de horrorvriendengroep van Addison.

Het vervolg

Eerder schreven we al over de spin-off van de meiden, maar er was nog niets zeker. Momenteel heeft Marlene I. King wel bevestigd dat Rosewood een karakter an sich is, ongeacht dat we misschien gedag moeten zeggen tegen de huidige groep van PLL. Betekent dit dat Rosewood dan blijft bestaan en er een nieuwe groep ontstaat?

Wij hopen op het beste. Alhoewel we Rosewood waarschijnlijk nooit los kunnen zien van de liars, zouden we het wel prettig vinden als we voor nu nog even geen afscheid hoeven te nemen van deze wereld.

Deze serie wil jij ook kijken: Er komt een nieuwe serie met Pretty Little Liars-ster Lucy en we vinden het nu al fantastisch

Reageer op artikel:
PLL stopt nooit: De spin-off van Pretty Little Liars lijkt onderweg te zijn
Sluiten