Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 13/03/2018

Waaah: 5 x wat we tot nu toe weten over de nieuwe spin-off van Pretty Little Liars

We wisten al een tijdje dat er een nieuwe spin-off van PLL komt. En wij kunnen echt niet wachten tot The Perfectionists eindelijk begint. Om je geheugen nog even op te frissen hebben we even op een rijtje gezet wat we tot nu toe weten:

De serie gaat zich afspelen in het kleine stadje Beacon Heights waar alles perfect lijkt te zijn. Maar schijn bedriegt, want achter elke perfectionist schuilt een leugen.

1. Wie gaan we terugzien

We weten al dat in de spin-off Alison DeLaurentis terugkomt, yes. Want wat moeten we zonder haar? Ook Mona Vanderwaal gaan we terugzien in The Perfectionists. In seizoen 2 van PLL kwamen we al te weten dat Mona A. is. We weten alleen nog niet precies wat haar rol in The Perfectionists gaat zijn, spannend.

2. Er wordt weer een moord gepleegd

In het stadje Beacon Hight’s, waar alles perfect lijkt te zijn, wordt een moord gepleegd. Deze gebeurtenis is weer omringd door leugens en bedrog.

3. De opnames voor de pilotaflevering zijn begonnen

Op Instagram plaatste I. Marlene King gisteren een foto met de tekst: ‘Reunited and it feels so good. #plltheperfectionists pilot shoot day 1.’ De opnames zijn dus begonnen, yes.

4. Nieuwe acteurs

Wow, een van de bekendste actrices van Gossip Girl gaan we terugzien in The Perfectionists. Kelly Rutherford aka Lily van der Woodsen speelt in de nieuwe serie de rol van Claire Hotchkiss. Een vrouw die perfectionisme nastreeft en altijd haar zin krijgt.

Sofia Carson vervult de rol van Ava. Wat precies haar rol gaat zijn in de nieuwe serie is nog niet helemaal duidelijk maar ze schijnt een fashionable icon te willen worden.

Sydney Park is gecast voor de rol van Caitlin. Ze is intelligent, ambitieus en de perfecte dochter voor haar twee moeders.

Eli Brown speelt de rol van Dylan, een muziekfanaat die dol is op zijn liefje Andrew.

5. Wanneer komt The Perfectionists online?

We weten nog niet precies wanneer de serie te zien zal zijn. Er gaan geruchten rond dat dit eind 2018 zal zijn, fingers crossed.

Reageer op artikel:
Waaah: 5 x wat we tot nu toe weten over de nieuwe spin-off van Pretty Little Liars
Sluiten