De leukste pride beauty looks om inspiratie op te doen

Een groot feest tijdens de Pride dit jaar zit er niet in, dat betekent natuurlijk niet dat we het niet gaan vieren. En dat doen we maar al te graag met kleurrijke Pride beauty looks.

Er is nog genoeg dat verbetert kan worden, maar het is fijn om ieder jaar weer de diversiteit in ons land te mogen vieren. Met deze looks ben jij er in ieder geval helemaal klaar voor.

Vijf kleurrijke Pride beauty looks

De Amsterdamse grachten verruilen we voor ons balkon, maar deze looks misstaan ook zeker niet tijdens een doordeweekse Zoom-meeting.

1. De statement lip

Make-up artist Nam Vo laat zien hoe je kleur heel draagbaar kunt maken. Zorg voor een opvallende lip in bijvoorbeeld deze supermooie oranje tint en houd de rest van je look simpel maar niet saai. Breng bijvoorbeeld een blush aan in de zelfde kleur familie en geef een goudkleurige glitter aan je binnenste ooghoeken.

2. Roze everywhere

Mooi roze is niet lelijk. En met alleen een pasteltintje in je haar hoef je echt geen genoegen te nemen. Combineer de roze lokken juist ook met een roze lipstick én oogschaduw. Het lijkt misschien teveel van het goede, maar zeg nou eerlijk: het staat eigenlijk supervet, toch?

3. De rainbow look

De queen van kleurrijke make-up is toch wel Nikki Tutorials. We moeten nog even flink aan de bak om deze techniek onder de knie te krijgen, maar hé, dan heb je ook wat. Sowieso dat jij de show steelt met deze Pride beauty look.

4. Tie dye nagels

Wie heeft er nu geen zin in een lekkere 90’s vibe op de nagels? Wij wel in ieder geval. Vooral als het gaat om een tie dye effect in neon kleurtjes. Extra fijn: met wat Youtube tutorials kun je deze look eenvoudig zelf nadoen.

5. Mint oogschaduw

We hadden serieus geen flauw idee dat we mint oogschaduw in ons leven nodig hadden. Na het zien van deze video van Huda willen we niets anders meer. Wie had er gedacht dat het er zo stylish uit zou zien?

Lees ook: Dit zijn de black make-up artists die je wilt volgen op Instagram

Reageer op artikel:
De leukste pride beauty looks om inspiratie op te doen
Sluiten