Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 21 nov 2018

Laat alles vallen en ren naar Primark voor deze musthave Disney items

Blijkbaar is Disney ook groot fan van Primark, want dit is niet de eerste keer dat ze samen met een collectie komen. Disney jurken voor volwassenen waren een ding en de kerstballen die verkocht werden waren één groot succes. Nu zijn er nog meer te gekke dingen die je deze kerst echt MOET hebben.

Het wordt tijd voor wat gezelligheid in je huis of kamer, dus zorg dat je vandaag nog naar Primark rent.

Primark kerst collectie

Primark doet altijd enorm haar best om de beste en origineelste kerstproducten aan te bieden. Dat lukt maar al te goed en zelfs dit jaar zijn er al heel wat pareltjes de revue gepasseerd en het is nog niet eens december, WAAHHH.

Deze producten wil jij voor de kerst in huis hebben voor een jaloersmakend decor. Of nou ja, voor deze kerst… Eigenlijk bedek jij nu al het liefst je hele huis van binnen en buiten met alle kerstversieringen die er maar bestaan.

Mickey Mouse sneeuwbol

Er is niks dat meer ‘kerst’ schreeuwt dan een heerlijke sneeuwbol. Deze Mickey variant maakt iedereen jaloers. Psst, niemand die verder hoeft te weten hoe weinig geld je ervoor betaald hebt.

disney primark kerst

Mickey Mouse spaarpot

Geld sparen was nog nooit zo leuk geweest. Probeer de komende maanden eens al het losse geld dat je hebt in deze spaarpot te gooien. Wedden dat je aan het einde een prima bedrag overhebt om een dagje weg te gaan.

disney primark kerst

Mickey Mouse mok

We hebben zo onderhand toch wel bijzonder veel zin in chocolademelk (mét enorme klodder slagroom erbovenop)(en tegen die spekjes op de foto zeggen we ook geen nee). Deze mok maakt het hele gebeuren nog een tikkie gezelliger.

disney primark kerst

Mickey Mouse kerstbal

Laat deze kerstbal de show stelen in je kerstboom spektakel. Mickey Mouse vorm, pailletten en zilver: nu al een top combinatie.

disney primark kerst

Disney verkoopt nu gezellige plantenpotten en daarom heb je weer een excuus om cactusjes te kopen

Primark

Reageer op artikel:
Laat alles vallen en ren naar Primark voor deze musthave Disney items
Sluiten