Deze goedkope Primark foundation is dé dupe van Estée Lauders Double Wear foundation

Elke beautyliefhebber weet het: voor een goede, dekkende foundation moet je helaas diep in de buidel tasten. Althans, dat is wat vaak wordt gedacht. Een foundation van Primark bewijst het tegenovergestelde, want de ‘Longwear Ultimate Matte’ van de budgetketen zou net zo dekkend zijn als de populaire Double Wear foundation van Estée Lauder.

Longwear Ultimate Matte foundation van Primark

Primarks Longwear Ultimate Matte foundation is volgens make-upliefhebbers de perfecte dupe van de razendpopulaire Double Wear foundation, maar dan voor een schijntje van de prijs. Waar je voor de foundation van Estée Lauder namelijk al snel zo’n €35 neerlegt, betaal je voor de Primark-variant maar zo’n €5,50.

Dupe van Estée Lauders Double Wear foundation

De reden dat de Primark-foundation de perfecte dupe is van de Double Wear-foundation, is het feit dat deze dekkend is, goed blijft zitten en fijn is voor mensen met een droge huid.


Wie het niet ziet zitten om een vermogen te betalen aan haar foundation, doet er goed aan om even een bezoekje te brengen aan Primark. Dat bespaart je toch een paar centjes, die je weer aan andere mooie producten kunt uitgeven.

Heb je liever nóg meer dekking? Deze foundation ging viral nadat een meisje met heftige acne een voor en na foto deelde.

Reageer op artikel:
Deze goedkope Primark foundation is dé dupe van Estée Lauders Double Wear foundation
Sluiten