Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 jul 2018

Primark heeft een Friends-collectie waardoor je huis in Central Perk verandert (en jezelf in een ware fangirl)

Schreven we gisteren nog over de te leuke Lion King collectie van Primark, nu wil je wéér naar de budgetketen, want je kunt er een Friends-collectie scoren. En met de nieuwe Primark Friends-collectie bouw je je huis om tot een levensechte versie van Central Perk.

Als je ook alle afleveringen van Friends uit je hoofd kent en kaartjes hebt voor het Friendsfestival wil je misschien niets liever dan je huis omtoveren tot het gezellige huis van Monica. Of tot een versie van Central Perk. En dat laatste kan nu, want er is een Friends-Collectie bij Primark.

Primark Friends-collectie

De collectie bevat zo’n beetje alles wat je nodig hebt om je volledige huis om te toveren tot een Friends-paradijsje. Denk Central Perk-kopjes, Friends-kussens, dekbedovertrekken, een lightbox en zelfs Friends-sokken. En zoals je van Primark gewend bent, is alles hartstikke betaalbaar. Prijzen variëren van 2,50 euro voor een paar sokken tot 20 euro voor een dekbedovertrek.

Wanneer de collectie precies verkrijgbaar zal zijn is ons nog niet bekend, maar we weten wel dát hij in Nederlandse filialen komt te liggen. We zetten een aantal leuke items op een rijtje die wij sowieso gaan scoren.

Foto’s: Getty Images, Primark

Reageer op artikel:
Primark heeft een Friends-collectie waardoor je huis in Central Perk verandert (en jezelf in een ware fangirl)
Sluiten