10 x home items van Primark waarvoor je NU naar de winkel rent

Primark heeft al een paar fantastische Disney-collecties gehad met als kers op de taart de Belle & het Beest-collectie. De mokjes en klokjes vlogen de winkel uit. De items waren zo snel uitverkocht dat ze nu plaats hebben gemaakt voor de nieuwe collectie. Wij hebben de tien tofste items die nu in de Primark liggen voor je op een rij gezet.

Voor deze tien items weet jij ongetwijfeld wel een leuk plekje te vinden in je huisje.

1. Micky Mouse lamp

Deze lamp wil je hoe dan ook op je nachtkastje hebben staan en er de hele nacht lang naar staren. Het lampje kost 12 euro.

2. Hangende plant

Wie hip wil zijn begint aan een urban jungle. Gaan planten altijd dood bij jou? Dan is deze nep plant in hangende pot het perfecte accessoire voor jouw kamer. De hangende plant kost maar 7 euro.

3. Opbergplank

Onwijs leuk voor aan de muur. Op deze XL opbergplank kun je de leukste souvenirs van je reizen kwijt. De plank kost 16 euro en hier wil je je hele huis mee volhangen.

4. Kussen van Stampertje

In de categorie ‘mega cute‘ valt ook dit kussen van Stampertje, want natuurlijk blijft het kleine meisje in jou altijd fan van Disney. Het kussen is te koop voor 8 euro.

5. Drinkfles van Ariël

Naar de sportschool gaan doe jij in stijl met een roze handdoek én drinkfles van Ariël. Fantastisch toch?! Hij is van jou voor maar 4,50 euro.

6. Fluwelen kussen

Je huis pimpen kost al gauw tientallen euro’s, niet als je nieuwe items bij Primark koopt. Dit fluwelen kussen is heerlijk zacht en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De kussens kosten per stuk 12 euro.

7. Roze koptelefoon

Geen dure Marshall-koptelefoon gekregen met kerst dit jaar? Wees niet getreurd want deze roze koptelefoon kost maar 5 euro en
en daar worden wij heel erg blij van.

8. Gloeilamp

Deze lamp past perfect bij de rest van jouw interieur. Zet hem op tafel of op je nachtkastje en zelfs jouw oma zal jaloers zijn op dit retro lampje. Hij kost maar 7 euro.

9. Spiegel van de zon

Spiegels van zonnen zijn hotter dan hot. Hang ze in verschillende maten en kleuren aan de muur en je huisje kan zo in de VT Wonen staan. Dit model kost 12 euro en wil je vandaag nog kopen.

10. Plantenpotje op standaard

Krijg jij het wél voor elkaar om je planten in leven te houden? Het ziet er ontzettend leuk uit als je planten op verschillende hoogtes staan. Dit potje is perfect voor een pannenkoekenplantje of calathea. Per stuk kosten ze 6 euro.

Zoek je nog meer plantenpotjes? Deze zijn té schattig.

Disney verkoopt nu gezellige plantenpotten en daarom heb je weer een excuus om cactusjes te kopen

Reageer op artikel:
10 x home items van Primark waarvoor je NU naar de winkel rent
Sluiten