Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 10 januari 2019

Op naar Primark! De influencers zijn helemaal verliefd op dit super chique item

Liefhebbers van de slangenprint trend opgelet, want je wil als de wiedeweerga naar Primark. Daar verkopen ze onder andere een super chic jurkje die continu in het mandje van influencers wordt gestopt. En geloof ons, als je ziet hoe zij ‘m dragen, wil jij het jurkje ook.

We hoeven je niet uit te leggen dat de slangenprint hotter dan hot is. Waarschijnlijk heb jij ook al het één en ander in je garderobe hangen. Maar je collectie is pas écht af als je dit influencer lookje ziet.

Primark jurkje met slangenprint

Het Primark jurkje met slangenprint ziet er niet alleen onwijs chic uit, maar is ook nog eens heel mooi. De groene kleur maakt het net een tikkeltje meer draagbaar en als je puur naar de stof kijkt verwacht niemand dat je het bij Primark hebt gevonden.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want de jurk kost maar 25 euro. Voor het overhemd je 18 euro en voor de bijpassende rok leg je 17 euro neer.

Hoe dragen influencers deze look?

Als je een klein beetje speurt op de Gram vind je al snel influencers die deze look rocken. Dit zijn onze lievelingscombinaties:

En deze rok is toch ook te prachtig?

De items zijn nú verkrijgbaar, dus haast je naar een filiaal bij jou in de buurt.

Vergeet de wachtrijen in Disney: Je scoort Minnie Mouse oortjes nu gewoon bij Primark

Reageer op artikel:
Op naar Primark! De influencers zijn helemaal verliefd op dit super chique item
Sluiten