Wauw! Primark heeft een nieuwe beautycollectie die precies lijkt op de make-up lijn van Kim Kardashian

Als jij helemaal weg bent van een natural make-up look kan je je geluk niet op met de nieuwe PS... Nudes Collection van Primark. De producten lijken als twee druppels water op de KKW beautylijn van Kim Kardashian die we altijd al wilden hebben.

De beautylijn van Kim Kardashian willen we allemaal wel hebben, maar Primark is nu met een vergelijkbare – veel goedkopere- beautylijn gekomen.

De PS… Nudes Collection bestaat uit vijftien producten die allemaal net zo mooi zijn. Als je je make-up doos echt een boost wil geven kun je voor 71 euro álle producten kopen. Dat klinkt als veel geld maar dan heb je dus wel de hele collectie.

De prijzen beginnen bij 2 euro en het duurste product (het oogschaduw palette, maar dan heb er dus wel een met 28 snoezige kleurtjes) kost 10 euro. (Ter vergelijking, bij Kim K. kost dit palette 88 euro en dan heb je ook maar zes kleuren in plaats van 28).

[one_third] [/one_third]
[one_third] [/one_third]
[one_third_last] [/one_third_last]

Lippen

Wil je ook van die mooie Kylie lippen? De collectie bevat een aantal matte lipsticks en die kosten maar 2 euro. Als er van jou wel iets meer glamour in je look mag dan kun je voor de lipgloss en lipliner set gaan van 6 euro.

Contouring-kit

Nog niet uitgeoefend met contour-videos op YouTube? Dan kun je weer aan de slag met een nieuwe contourkit. In de kit zitten ook nog eens fijne make-up blenders die de make-up perfect aanbrengen op je huid. De contourkit kost 10 euro.

Oogschaduw

De naturel make-up look en een frisse glow is het helemaal nu. Het oogschaduw palette is een mix van neutrale kleuren in de tinten zachtroze, lichtgrijs, taupe in ivoor. In één woord: wauw. Het palette kost 10 euro.

Glitter

Feestje dit weekend? Er zit een mega mooie body-glanspoeder in de collectie voor 5 euro. De glans is subtiel waardoor je een natural glow behoudt.

Make-up tools

In de collectie zitten ook hele fijne make-up tools. Waaronder een wimperkruller, pincet en verschillende blenders en kwasten. Kijk die mooie kleurtjes eens.

De producten liggen al sinds half februari in de winkel.

[one_third] [/one_third]
[one_third] [/one_third]
[one_third_last] [/one_third_last]

Reageer op artikel:
Wauw! Primark heeft een nieuwe beautycollectie die precies lijkt op de make-up lijn van Kim Kardashian
Sluiten