Ren snel naar Primark want daar verkopen ze Mickey Mouse oorbellen

Primark weet wel hoe ze jou en je vriendinnen naar hun winkels moeten trekken. Zo is de Disney samenwerking zo fantastisch dat je keer op keer nieuwe musthaves bij de kassa afrekent. En plan nog maar een tripje, want de keten verkoopt nu Mickey Mouse oorbellen.

Je had nog geen idee dat je deze Primark Mickey Mouse oorbellen in je leven nodig had, maar als je hebt gezien hoe ze eruitzien wil je spontaan shoppen.

Primark Mickey Mouse oorbellen

Hopelijk houd je van zilveren sieraden, want de oorhangers zijn voor zover we weten alleen in het zilver verkrijgbaar. Maar hé, met een prijskaartje van 3 euro hoef je ze natuurlijk niet te laten hangen als je ze tegenkomt in de winkels.

Want kijk een hoe prachtig dit is. Dit wil je toch hebben? We zien deze oorbellen al helemaal voor ons met de nieuwe herfst trends in gedachte.

View this post on Instagram

Add some character to your look ✨ #MickeyMouse earrings £2/€3 (Available in: 🇬🇧🇩🇪🇳🇱🇦🇹🇧🇪) #PrimarkXDisney #accessories

A post shared by Primark (@primark) on

De oorbellen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar. Ook in Duitsland, België, Groot-Britannië en Oostenrijk zijn ze te koop. Met andere woorden: je kunt ze bijna niet missen als je één van de winkels binnenstapt.

Dit wil je ook hebben.

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Reageer op artikel:
Ren snel naar Primark want daar verkopen ze Mickey Mouse oorbellen
Sluiten