Ren naar Primark! Ze verkopen Minnie Mouse hakken

Bel je vriendinnen, neem vrij en ren als de wiedeweerga naar Primark. Als we de Instagram Stories mogen geloven verkopen ze namelijk Minnie Mouse hakken en ja, dat ziet er net zo fantastisch uit als het klinkt. God, wat houden we toch van deze Disney samenwerking.

Als je de woorden Minnie Mouse hakken en Primark samen hoort begint je hart waarschijnlijk een stuk sneller te kloppen. Ga er in ieder geval even bij zitten, want van de foto’s word je óók wild.

Minnie Mouse hakken bij Primark

In de webshop van de Nederlandse Primark hebben we ze nog niet gespot, maar via Instagram kregen wel wel alvast een sneak peek van de Minnie Mouse hakken.

Denk aan zwarte en rode pumps met heerlijke glitters én natuurlijk de oortjes op de schoen. Is zo’n hak toch niets voor jou? Er zijn ook super leuke sandaaltjes met strik die je liever vandaag dan morgen aan je garderobe toevoegt.

Kijk nou hoe prachtig:

primark minnie mouse
primark minnie mouse
primark minnie mouse
primark minnie mouse
primark minnie mouse

Verkoopinformatie

Misschien waren we iets te enthousiast met onze ‘ren snel naar de winkel’, want we weten nog niet of het al verkrijgbaar is. Laat staan wat de prijzen zijn, dus nog heel even geduld.

Maar we houden goede hoop. Hopelijk kunnen we snel deze schoenen shoppen.

Deze oorbellen zijn ook super leuk.

Ren snel naar Primark want daar verkopen ze Mickey Mouse oorbellen

Reageer op artikel:
Ren naar Primark! Ze verkopen Minnie Mouse hakken
Sluiten