Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 september 2017

YES: Primark komt met dé populaire Minnie Mouse hakken

Afgelopen lente gingen de Minnie Mouse hakken viral. Ze zijn classy, sophisticated, echte eyecatchers en een musthave voor Disney fans. Ze zijn zó schattig maar subtiel zodat je ze zelfs kunt dragen naar een fancy feestje. En nu komt Primark met een replica versie, die heel erg betaalbaar is en misschien wel nóg mooier.

Nieuw: Primark en Minnie Mouse

Het kan niet op voor Primark, het is tegenwoordig hét walhalla voor al je Disney helden. Want hoe vaak schrijven we wel niet over een nieuwe collectie? Wat dacht je van de Ariël items, deze Disney tassen of Beauty and the Beast make-up?

Wederom komt Primark met een fantastisch nieuw Disney item op de proppen. Dit item is misschien wel meer sophisticated dan ooit tevoren. Je kunt straks namelijk rond paraderen in dé populaire Minnie Mouse hakken die echt te schattig zijn voor woorden.

Lekker goedkoop

Is het je even ontgaan over welke hakken we het hebben? Afgelopen lente gingen deze beauty’s van het schoenenlabel Oscar Tiye viral. Enige minpunt: je zou er tussen de 450 en 750 euro voor neer moeten leggen. Auw.

Maar, redding van Primark is nabij. Want het merk kondigde deze week aan dat de kerstcollectie een replica van de Minnie Mouse hakken zal hebben. Spring een gat en de lucht en stop met eindeloos sparen want deze prachtexemplaren gaan maar 15 euro kosten.

De replica is nóg mooier:

De originele hakken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, rood en denim. Primark komt met de kleuren zwart en goud, maar dan mét glitters. Echte Disney magie aan je voetjes:

Ren niet direct naar de Primark om een paar te bemachtigen, de prachtige Minnie Mouse hakken zullen pas over twee maanden in de winkels liggen, wanneer de rest van de AW17 collectie wordt gelanceerd. Zet ze maar alvast op je wishlist, zodat jij deze kerst kunt shinen met je nieuwe Minnie Mouse aanwinst.

LEES OOK: Deze 9 dingen herkent elke Disney fan

Reageer op artikel:
YES: Primark komt met dé populaire Minnie Mouse hakken
Sluiten