Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 nov 2017

Koukleumende kattenliefhebbers: Deze Primark sloffen zijn voor jullie

Sloffen zijn in deze tijd van het jaar zó onmisbaar. Eerder vertelden we al over een variant waar team hond ongetwijfeld helemaal wild van wordt en dit keer zijn alle kattenliefhebbers aan de beurt. Jullie kunnen namelijk naar de Primark om daar de sloffen van jullie dromen te scoren.

Sloffen zijn net zo fijn als handschoenen, sjaals en mutsen en al het andere spul dat van een lekker warm stofje is gemaakt. En deze Primark sloffen zijn al helemaal materiaal voor op je verlanglijstje.

Primark sloffen voor kattenliefhebbers zijn hier

De sloffen zijn niet alleen heerlijk warm, maar ook nog een super cute. Je zou haast verdrinken in de blauwe ogen en het strikje tussen de oortjes maakt het al helemaal duizend maal schattig. En als je een eigen kat hebt, loopt het beestje vast en zeker alleen nog maar aan je zijde. Heb je er drie op een rij als je naar beneden kijkt.

View this post on Instagram

Everybody wants to be a cat .. these Aristocat slippers are the cutest things you’ll ever wear on your feet! Only £8/€10! (Available in: 🇮🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇹🇬🇧🇧🇪🇦🇹🇩🇪🇳🇱) #Primark #PrimarkXDisney

A post shared by Primark (@primark) on

De cuties zijn al van jou voor maar 10 euro. Primark, we zijn on our way.

Dit spreekt je vast ook wel aan: De allerleukste baan ever is vrij! Kattenknuffelaar waar je 25.000 euro per jaar mee verdient

Reageer op artikel:
Koukleumende kattenliefhebbers: Deze Primark sloffen zijn voor jullie
Sluiten