Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 31 okt 2019

Primark heeft nu een super duper chique wooncollectie met items vanaf €5

Wat is het toch heerlijk om af en toe nieuws te krijgen waar je niet dírect blut van wordt. Zoals deze super chique wooncollectie van Primark waar je al een item scoort vanaf €5. Wat wil een chique meid nog meer?

Deze collectie staat in het teken luxueuze warme tinten zoals donkerblauw, bordeauxrood en donkergroen. Maar poepie chique met gouden details én lichte accentkleuren.

Luxe voor een prikkie bij Primark

Ja je leest het goed, luxe voor een prikkie. Met deze betaalbare items verander jij je huis in de look van een fantastisch boutique hotel. Geweldig beddengoed met luxe bladprint waar je je direct een prinses in voelt. Hou jij het toch liever met een neutraal dekbed? Kleed het dan aan met de fluwelen kussens in allerlei kleuren voorzien van kwastjes en franje. Ook de sieradenhouder in de vorm van een kraanvogel is favoriet.

Buy now or cry later

Eigenlijk weten we niet waar we moeten in deze prachtige wooncollectie van Primark. En wij denken dat er een hele hoop andere vrouwen précies hetzelfde denken. Wacht dus niet te lang en sla je slag:

Primark wooncollectie
Primark wooncollectie
Primark wooncollectie
Primark wooncollectie

Meer over Primark:

Primark.com

Reageer op artikel:
Primark heeft nu een super duper chique wooncollectie met items vanaf €5
Sluiten