Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bachelorette fans opgelet: Prince Charming komt naar Nederland en is binnenkort te zien op Videoland

Yes, hier hebben we zin in. Het Amerikaanse dating-programma Prince Charming komt (héél) binnenkort naar Nederland, het zal op Videoland te zien zijn. Het programma lijkt heel erg op de Bachelorette, dus dat wordt waarschijnlijk weer een zeer bingewatch-waardig programma. Wij vertellen je alles wat we weten over Prince Charming.

De roze worden ingeruild voor stropdassen.

Prince Charming op Videoland

In het programma gaat een vrijgezelle man opzoek naar de liefde. In het aankomende seizoen zal dit de 29-jarige Marvin zijn. Samen met tien andere mannen reist hij af naar Sicilië waar de mannen om zijn hart gaan strijden. Net als in de Bachelorette zijn er groepsdates en solodates, waarin Marvin de mannen steeds beter leert kennen.

Dit weten we al over Marvin

Natuurlijk hebben we al onderzoek gedaan naar de hoofdrolspeler van dit nieuwe programma. Dit is wat we tot nu toe weten van Marvin: hij komt uit Tegelen, brengt graag zijn tijd door met vrienden en is veel in de sportschool te vinden.

Daarnaast is zijn passie paardrijden en werkt hij in het dagelijkse leven bij een internationale farmaceutische groothandel. Op zijn Instagram is hij vaak te zien met zijn kat, het lijkt erop dat een kattenmens is 😉

Maak kennis met Marvin, de nieuwe Prince Charming:

Een twist

Wat het verschil is tussen Prince Charming en de Bachelorette, is dat er alleen mannen aan meedoen. En ja, daardoor kunnen ze ook op elkaar verliefd kunnen worden. Marvin is dus niet de enige die de liefde kan gaan vinden. Er kan liefde ontstaat tussen de mannen in de groep. Oeh, dat wordt heerlijk om naar te kijken.

In elke aflevering is er wel een stropdassenceremonie, waarbij iedere week een man het programma moet verlaten.

De startdatum van Prince Charming

Het leuke is dat we helemaal niet lang hoeven te wachten totdat we het avontuur van Marvin in Prince Charming mogen gaan bekijken. Videoland heeft namelijk op Instagram laten weten dat Prince Charming al vanaf 16 december 2020 te zien zal zijn. Nog maar een paar weekjes wachten dus.

Lees ook: OMG! Wordt deze bekende Nederlander de nieuwe Bachelor?

Reageer op artikel:
Bachelorette fans opgelet: Prince Charming komt naar Nederland en is binnenkort te zien op Videoland
Sluiten