Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 3 mrt 2017

Princess Diaries 3 lijkt nu écht te gaan gebeuren en iedereen is gigantisch enthousiast

In mei vorig jaar kwam het grote nieuws naar buiten dat het zéér waarschijnlijk was The Princess Diaries 3 gemaakt zou worden. Iedereen sprong een gat in de lucht. Tot regisseur (Garry Marshall) overleed en toen was alles weer van de baan. Maar nu lijken onze gebeden tot echt verhoord te worden want Princess Diaries 3 lijkt nu echt te gaan gebeuren.

Garry Marshall was vlak voor zijn dood in gesprek met Disney over Princess Diaries 3. Alle gesprekken waren al gevoerd en de acteurs leken enorm enthousiast om het derde deel te maken.

Ook niet zo gek, want de avonturen van prinses Mia blijven heerlijk om naar te kijken. Nadat ze in deel één de (vroegere) droom van velen beleefde – een prinses blijken te zijn – hebben we in deel twee kunnen genieten van haar zoektocht naar de liefde die nodig was om de troon in handen te krijgen.

Die Prins op het Witte Paard leek echter nog niet zo makkelijk te vinden te zijn. Maar na heel wat tranen vond ze hem toch. En ondanks dat dat al een happy end is, moéten we toegeven dat we niet kunnen wachten om te zien hoe het sprookje verder gaat en daarom smacht iedereen naar Princess Diaries 3.

Hoe gaat het regeren van Genovia Princess Mia – nu Queen Mia – eigenlijk af? En is ze nog gelukkig in de liefde met haar Prins? Zouden ze al kinderen hebben? En hoe gaat het eigenlijk met haar oma – voormalige Koningin van Genovia – die op het laatst samenkwam met haar bodyguard waar ze al eeuwen een oogje op had?

Als we Julie Andrews mogen geloven die de voormalige Koningin speelde, krijgen we snel antwoord. In een interview met Buzzfeed zegt ze het volgende:

“There’s talk about it,” she said. “And Anne Hathaway (Princess Mia) is very keen to do it. I would very willingly and happily do it. I think we might do it in honor of him,” Julie explained. “Annie had an idea that she wanted to pursue about it, and I’m all for it.”

YES YES YES. Want het eren van Garry en miljoenen fans blij maken, dat kan Disney toch echt niet weigeren? Wordt vervolgd..

Reageer op artikel:
Princess Diaries 3 lijkt nu écht te gaan gebeuren en iedereen is gigantisch enthousiast
Sluiten