Renée
Renée | LinkedIn Life 28 sep 2018

Vriendinnen opgelet! De Pringles adventskalender is er één uit je dromen

Kom maar snel door met de maand december, want dan kunnen we eindelijk weer kerst vieren. Maar voor het zover is, is er nog genoeg nieuws om je lekker te maken. Zo is er dit jaar weer een Pringles adventskalender verkrijgbaar en OMG.

Een normale adventskalender is met chocola of – als je een luxepoes bent – met allemaal mooie producten. Maar een super vette kalender is natuurlijk de Pringles adventskalender.

Pringles adventskalender

Kerst is geweldig. Chocolade is fantastisch, maar een Pringles adventskalender is pas echt een droom die uitkomt. Je eet in de maand december toch genoeg chocola voor een jaar, dus kom maar door met de chippies.

Vorig jaar zag de Pringles adventskalender er zo uit. Hoe we het dit jaar kunnen verwachten is nog niet bekend.

View this post on Instagram

Merry Pringles Advent Calendar at B&M🎄 ~ ~ #Pringles #merrypringles #adventcalendar #adventcalender #crisps #chips #xmas #festivefood #festive #christmas #christmasfood #christmassy #snacks #yummy #foodiesofinstagram #foodiesofig #foodoninstagram #foodofinstagram #igfoodies #bandm #foodspotting #foodblog #foodielife #buzzfeedfood #foodspotting #foodexplorer #foodfinds

A post shared by Kev's Snack Reviews (@kevssnackreviews) on

Waar koop je de adventskalender?

Grote kans dat je naar Engeland moet vliegen om de kalender in je bezit te krijgen. Daar werd ‘ie vorig jaar namelijk verkocht bij B&M.

Maar als je er eenmaal één in je bezit hebt krijg je er wel twaalf blikjes Pringles in verschillende smaken voor terug. Dit willen we.

Nog meer leuk kerstnieuws.

Op naar Antwerpen! Daar is NU een mega kerstwinkel geopend

Reageer op artikel:
Vriendinnen opgelet! De Pringles adventskalender is er één uit je dromen
Sluiten