Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 23 mei 2018

Wow! Prins Harry heeft een super knappe neef Louis Spencer (en hij is vrijgezel)

Prins Harry en zijn prinses Meghan zijn een feit, we zijn blij voor hen maar treuren om het verlies van een vrijgezelle royal. Maar héy, die neef van Harry, die mag er zéker zijn! Wat een hottie en goed nieuws: Louis Spencer is vrijgezel.

We hebben genoten van de bruiloft van Harry en Meghan. Wij gunnen dit prachtige paar al het geluk van de wereld toe. Maar wij werden stiekem erg gelukkig toen Louis Spencer (de knappe neef van Harry) in beeld kwam. Een royal worden kan dus nog altijd.

Louis Spencer

Deze neef van prins Harry is een hottie. Het zou goed kunnen dat je voorheen alleen maar oog had voor prins Harry, maar nu wij Louis Spencer in het vizier hebben, laten wij hem niet meer gaan. Louis is de zoon van Charles Spencer (de broer van prinses Diana). Voorheen leefde Louis een onopvallend leven maar na zijn verschijning op de bruiloft is dat nu niet meer mogelijk.

Meer over Louis Spencer

Louis is geboren op 14 maart in 1994, wat hem 24 jaar oud maakt. Hij woont in een fraai huis met maar liefst 90 kamers en zijn familie kapitaal is ongeveer 196 miljoen. Als Spencer jouw vriendlief wordt, kan jij je stomme bijbaantje eindelijk opzeggen. Hij is knap en heeft aardig wat centjes..

Aan social media doet hij niet, maar Nicki Minaj heeft een leuk fotootje van hem prijsgegeven. Wat een leukie is deze royal!

Reageer op artikel:
Wow! Prins Harry heeft een super knappe neef Louis Spencer (en hij is vrijgezel)
Sluiten