Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 5 mrt 2019

Droombaan! Disneyland is weer op zoek naar de leukste prinsessen en ze zoeken jou

Kan jij nog steeds enorm genieten van de films Assepoester en Belle en het Beest? Wij geven je geen ongelijk. Maar wat nou als je zelf in de rol mag kruipen van deze prinsessen? Het is mogelijk in Disneyland Parijs waarbij ze weer op zoek zijn naar nieuwe prinsessen.

Rond huppelen in een prinsessenjurk, op één van de meest magische plek op aarde en er ook nog betaald voor krijgen… Waar kunnen wij ons aanmelden?

Auditie als prinses in Disneyland

Houd je agenda vrij op 6 april, want dan vinden de audities plaats in Amsterdam. Het is wel belangrijk dat je Engels of Frans kan praten en dat je minimaal achttien jaar bent. Ook is het handig als je een beetje kan swingen met je heupen, want tijdens de auditie wordt er ook gedanst. Maar dat komt vast helemaal goed met jou als toekomstige Disney prinses.

Het prinsessenleven

Er zijn 50 plekjes vrij waarbij je jouw droom werkelijkheid kan maken tussen mei en september, met een contract voor minimaal drie maanden. Wat uiteindelijk het belangrijkste is, is dat je lekker enthousiast bent en veel energie bevat.

Maar dat gaat vast wel goed komen, want wie wordt er nu niet enthousiast om zich als een echte prinses te gedragen? Wie weet wordt jouw droom binnenkort werkelijkheid. Spannend.

Want stiekem zijn we allemaal prinsessen.

Goals: Volwassenen kunnen nu een prinsessen make-over krijgen in Disneyland en dat wil je toch gewoon

Reageer op artikel:
Droombaan! Disneyland is weer op zoek naar de leukste prinsessen en ze zoeken jou
Sluiten