Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 10 aug 2018

Goals: Volwassenen kunnen nu een prinsessen make-over krijgen in Disneyland en dat wil je toch gewoon

Welke Disney prinses wilde jij vroeger zijn? Of je nou Doornroosje, Aladdin of Assepoester wilde zijn, je hebt vast wel eens gedroomd om er echt zo als hun uit te zien. Als dit nooit gebeurd is, kan je deze droom alsnog uitkomen in Disneyland. Want daar kun je nu een ware prinsessen make-over krijgen.

Grijp je vriendinnen bij de arm en boek een ticket naar Disneyland. Want daar is het nu niet alleen meer mogelijk voor kinderen om omgetoverd te worden tot hun favoriete Disney prinses. Ook jij kunt erbij lopen als een prinses; en dat wil je stiekem echt eens meemaken. Toch?

Prinsessen make-over voor volwassenen

In de Bibbidi Bobbidi Boutique in Disneyland, konden tot voor kort alleen kinderen met een leeftijd van drie tot twaalf jaar terecht. Met jaloersmakende blik konden ouders toekijken hoe hun kroost in de mooiste prinsessenjurken werden gehesen. Maar tijden veranderen.

Transformatie

Wat je van deze prinsessen make-over voor volwassenen kunt verwachten? Wanneer je met je vriendinnen het ‘Character Couture Package’ boekt, wordt je volledig getransformeerd in een Disney prinses. De Disney stylisten nemen je haar, make-up en nagels onder handen. En de jurk? Die krijg je natuurlijk ook aan voor de gelegenheid.

Inspelen op de behoefte van volwassenen

Disney service manager vertelt aan Today dat hij op het idee kwam, omdat veel bezoekers van het pretpark compleet verkleed het park betraden. ‘We zagen dat er een grote behoefte was aan een soort makeover-ervaring voor mensen van alle leeftijden.’ Hij vervolgt dat de make-over zo uitgebreid kan zijn als je maar wilt. De stylisten kunnen je er zo subtiel of dramatisch uit laten zien als je maar wilt. ‘The sky is the limit!’

Duur grapje

Oké, goedkoop is het niet. De prijs voor een make-over kost gemiddeld tussen de 50 en 100 euro. Dit hangt af van hoe uitgebreid je wilt dat de stylisten te werk gaan. Maar dan heb je wel een geweldige ervaring. En een geweldige foto. En da’s best wat waard, toch?

Té schattig! Je kan nu ook in Nederland zwemmen met varkentjes

 

Pretty52

Reageer op artikel:
Goals: Volwassenen kunnen nu een prinsessen make-over krijgen in Disneyland en dat wil je toch gewoon
Sluiten